כאבי גב בנהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב בנהיגה
    הילה
    01/09/2009

שלום סהר, מה שלומך?

כשאני נוהגת יותר מחצי שעה תוקפים אותי כאבי גב קשים בצד ימין, שאחרי כמה זמן עוברים רדימה, לאזור הבטן התחתונה.

מה זה יכול להיות ומה אני יכולה לעשות?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב בנהיגה

הוספת תגובה

• ישיבה ונהיגה

סהר צור
    03/09/2009

שלום הילה

שלומי טוב תודה.

כפי שאת ודאי יודעת. ישיבה הינה דבר הרסני לגב שכן מבחינת עקומת עמוד השדרה בישיבה מתבטלת צורת ה-S הידועה. תפקיד עקומה זו לבלום זעזועים אך זה מתרחש אך ורק שאנו עומדים.
    נהיגה מחריפה את נזקי הישבה מכיוון שמתווסף למשוואה גם ויברציה.

מה שאת יכולה לעשות בזמן הנהיגה זה לנוע מעט עם הישבן על גבי המושב ולשנות מדי פעם את התנוחה. דבר נוסף. את יכולה להכניס את שרירי הבטן פנימה על מנת שיתמכו במנח תקין של עמוד השדרה.
    ואם יש ברירה, אז לנהוג פחות..

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בעניין:

נוני
    15/09/2009

האם עיסוי גב יכול לשפר את המצב בעתיד? כלומר נאמר והאדם עובר עיסוי בכל יום רביעי, האם המצב ישתפר או שהעיסוי רק ירגיע את הכאבים מהנסיעות הקודמות?

תודה וסליחה על ההתפרצות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לעניין

סהר צור
    16/09/2009

עיסוי בהחלט יכול לשפר את איכות חייך ובריאותך במובנים רבים ומעבר לבעייתך הספיציפית.

על כל מקרה חשוב לי להבהיר לך שפעילות גופנית הינה הכרח. כמו שהסברתי - חיזוק שרירי הבטן ורצויי גם לחזק את חגורת הכתפיים.

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו