החלמה מניתוח גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה מניתוח גב
    רוית
    14/09/2007

לטל זיו שלום רב

ראשית כתבתי באתר נוסף שלך אך אנני בטוחה שההודעה נשלחה ולכן אפרט שוב.
    עברתי ניתוח גב לפני כשנה וחצי עקב פריצת דיסק קשה L4-5 עם הפרעות במתן שתן.
    ההחלמה מהניתוח היתה מהירה לאחר 24 שעות התהלכתי ללא בעיה ולאחר 4 שבועות חזרתי לעבודה (חצי יום).
    בכל בדיקה נוירולוגית שעושים לי הכל תקין הבעיה היחידה שיש לי כאבים.
    הכאבים בעיקר בכתפים, שכמות, צוואר ,סחרחורות בחילות לפעמים כאילו האוזן מתכווצת מבפנים , לפעמים קשה לילבלוע בגרון כי יש כיווץ פנימי תופעות מעצבנות אך אינן עושות שכל לשום רופא ולכן אני התחלתי לשוטט בהמון אתרי אינרנט למוצא מזור לבעייתי.
    באחת מסדרות הפיזיותרפיה שעברתי הפיזיותרפיסט אכן הזכיר את הנקודות הללו ואמר אפילו שמרגיש אותן אז הן היו מאוד גדולות. כיום אני חושבת זהן מאוד קטנות אך גורמות לכל הבלאגן.
    לפני כחודשיים התחלתי בטיפולי דיקור במטרה למצוא מזור ומאז אני עוד יותר דואבת וכואבת עם כאבים בעוצמה חזקה מאוד המצריכים טיפול תרופתי חזק כגון ארקוקסיה.
    מה דעתך ?
    והאם יש תופעות לוואי חמורות כאלה לדיקור סיני (אני כבר אחרי 9 טיפולים)
    והאם יש קשר לנקודות הדק ותגובה גרועה לדיקור סיני?
    האם כדאי להמשיך בדיקור הסיני אות שתוצאות כאלו מעידות על חוסר התאמה למטופל?

אודה לך על התשובות תודה רוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה מניתוח גב

הוספת תגובה

• החלמה מניתוח גב

טל זיו
    16/09/2007

שלום רוית.
    קיבלתי את הודעתך דרך האתר שלי והחזרתי אליך מייל. אשמח אם תצרי עמי קשר.

בכל אופן.
    בכל מצב של כאבים כרוניים כאלה ואחרים במערכת התנועה, תמיד מעורבים השרירים ה'משמרים' את הכרוניות.
    תרופות ידועות כמסייעות מיידית ורגעית אך אינן נותנות פתרון לאורך זמן... 'הורגים 'ת השליח במקום את הבעיה'....
    אינני מומחה לדיקוד סיני, כך שלא אוכל לענות לך מקצועית באם הדיקור יכול ליצור תופעות לוואי חמורות.
    הקשר בין הנקודות מעוררות הכאב לנקודות הדיקור הוא בחפיפה של כ-70 אחוזים. 30 האחוזים הנותרים אינם משמשים כנקודות דיקור - סוהי שיטת טיפול מערבית לחלוטין נטולת תפיסת ריפוי מזרחית.
    צדק הפיזיותרפיסט לגבי הנקודות ויתרה מכך אוסיף שהן המקור!!!

ההחלטה באם להמשיך בדיקור היא שלך בלבד.
    אשמח אם תמשיכי את הקשר איתי במיילים האישיים כדי שאוכל לסייע הלאה.
    בכל מקרה כדי לעשות זאת אצטרך לערוך איבחון תנועתי מקיף....

תרגישי טוב
    טל זיו
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו