מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גב תחתוןבנימין15/09/2007
שלום,
אני בן 15 וחצי ויש תקופות שיש לי כאבים בגב תחתון
זה נמשך שבוע שבועיים נעלם לכמה זמן וחוזר..
אומרים לי שזה מהגדילה, אני חושב שזה לא..
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גב תחתון
טל זיו16/09/2007שלום לבן ה 15
אכן ברוב המקרים כאבים בגב התחתון בגילך יכולים להעיד על כאבי גדילה.
אין לי מספיק מידע על התנהלותך היומיומית: האם אתה פעיל בספורט, אוכל היטב, ישן כראוי וכו'.
אינני יודע באם נחבלת באיזו שהיא צורה...האם יש בעיה גופנית מולדת או שקרתה/התפתחה עם השנים וכו'....
באם אתה מתפקד כנער נורמלי ולא חווית טרואמות גופניות / רגשיות משמעותיות, לא הייתי שולל להגדיר את כאביך ככאבי גדילה.
בכל אופן צריך לערוך איבחון מסודר על מנת להחליט בודאות.
תרגיש טוב
טל זיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בן11/10/2007היית אצל אורתופד
הוא אמר שזה בעיות גמשיות שצריך טיפולי פיזיוטרפיה
אז השאלה שלי אם יש תרגילם שאני יכול לבצע לבד ולא להתחיל טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גב תחתון
טל זיו14/10/2007שלום בן
אני מציע לגשת לטיפולים אצל פיזיותרפיסט על מנת שהוא יוכל גם לבצע איתך את התרגילים וגם ללמד אותך אלו תרגילים תוכל לבצע בבית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)