כאבי גב מיום היוולדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב מיום היוולדי
    אלונה
    30/11/2009

אולי אני מגזימה, אבל כה זה מרגיש. נולדתי עם עקמת (סקוליוזיס), עברתי 3 ניתוחי גב בהם הכניסו מוט, החליפו אותו ולבסוף הוציאו אותו. עד היום אני הולכת כפוף אבל מעבר לאסטטיקה, או יותר נכון לחוסר האסטטיקה שבדבר, יש לי כאבי גב כמעט מרגע שאני מתעוררת.
    אני מתעמלת בחדר כושר 3 פעמים, הולכת הרבה ברגל ועושה, בממוצע, פעם בחידוש מסג' .
    אני אנרגטית מאוד מטבעי ולמרות שעבודתי דורשת ישיבה מרובה מול מחשב אני זזה המון.
    לאחרונה נתפס לי הצוואר בטרפז העליון ומאז לא השתחררר, כחצי שנה.
    אני אסכם את השאלה במילה אחת: הצילו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב מיום היוולדי

הוספת תגובה

• אשת חיל

סהר צור
    01/12/2009

היי אלונה

אומנם זוהי זעקה לעזרה אך אני שמח שאת מודעת למצבך ואף מיישמת הלכה למעשה כל המלצה שהייתי חושב לייעץ לך.. כל שנותר לי להמליץ זה שבשלב הנוכחי תצמצמי את המרווח בין הטיפולים שלך לאחת לשבוע ובהמשך כשהמצב יוטב תרחיקי את הטיפולים לכפי שהם כיום.

תתייעצי גם עם המדריכים בחדר הכושר אולי כדאי לבחון אפשרות לתוכנית אימון חדשה עם דגש על חגורת הכתפיים.

רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו