כאבים בגב, צוואר וכתפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב, צוואר וכתפיים
    מלי
    25/09/2007

היי,
    אני עובדת בעבודה אדמינסטרטיבית ויושבת רוב היום על כסא.
    יש לי כאבים בכל איזור הגב, כתפיים וצאוור מהעבודה ואני לא יכולה ללכת יותר מדי פעמים למסאז' כי זה יקר לי מדי.
    אני הולכת פעם ב... כשממש כואב לי או כשאני רוצה לפנק את עצמי ושאר הזמן אני סובלת.
    יש לך עצה מה אפשר לעשות בפעמים שאני לא יכולה ללכת למסאז'?
    תודה רבה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגב, צוואר וכתפיים

הוספת תגובה

• כאבים בגב, צוואר וכתפיים

טל זיו
    25/09/2007

שלום מלי

יש בהחלט מה לעשות.
    ניתן ללמוד טכניקת עיסוי עצמית שמצילה מליונים בעולם.
    כנסי לאתר שלי ותקראי על הספר 'די לכאב' ולאחר מכן צרי עימי קשר ואנחה אותך הלאה.
    www.talziv.org

בהצלחה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שערוריה ותאוות בצע

שי
    26/09/2007

טל שלום,
    אני פזיותריפיסט מזה שלוש שנים ואף למדתי שיאצו.
    צר לך לבשר לך שזאת פשוט שערוריה שאתה לכל אחד ובמיוחד במקרה זה על עיסוי ועל טכניקת עיסוי עצמית שאותה אתה מקדם ובוודאי מרוויח מבחינה כלכלית.
    האישה מספרת בעצמה שהיא עובדת בישיבה ממושכת על כסא בזמן עבודתה לא נראה לך מן הראוי לבדוק את יציבתה?? ולתת הדרכה מתאימה ליציבה ותנועה נכונה? הרי אם היא תעשה עיסוי שהוא די יקר לה כפי שהיא אומרת בין אם זה בצורה פרטית או בקופת חולים הרי שהכאבים יחזרו כעבור יומיים אם לא פחות.
    לתגובתך המקצועית אודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שערוריה ותאוות בצע

טל זיו
    26/09/2007

שלום לפיזיתרפיסט.
    מידתיות בחיים, בירור פרטים ונשימה עמוקה הם מהכלים החשובים בהתנהגותינו.
    ציינת בראשית דבריך את העובדה שאתה פיזיו.. זה נותן לך קדימות על מישהו אחר?
    אינך מכיר אותי ואת עשייתי שהיא רבה מאד משלך, ואתה קופץ ותוקף ללא כל ביסוס.
    זה נאה ולא יאה לך כאדם וכמטפל.

אם תקרא שוב את דבריה תבין שיקר לה ללכת ולקבל טיפולים.
    לא הצעתי לה לבוא אלי או למישהו אחר.
    הצעתי לה לבחון את השיטה ואת הספר המצויין הזה, שאכן אני הוא עורכו המדעי ולא!!! אינני מרויח דבר ממכירותיו.
    גם לא הצעתי לה לקנות אלא לבקש הנחיות נוספות לאחר מכן.
    דרך אגב, פיזיותרפיסטים רבים מתקשרים אלי לגבי איכות הספר והתועלת שהם מוצאים בו, כמו גם לומדים אצלי את השיטה.

דבר נוסף שאל למטפל לעשות הוא לקבל כמובן מאליו את תאור הבעיה ו'לדעת' מה בדיוק צריך אותו אדם בטיפול.
    יציבה והדרכה ליציבה ולאורח חיים נכון , כולל בעבודתה הם רק חלק מתהליך הטיפול, ודרך אינטרנט אי אפשר לאבחן במדויק ואף לתת עצות טיפוליות אלא רק לכוון למידע.

דרך אגב, בריא יותר להלין על עצמך כשצריך מאשר לצאת נגד אחרים.
    שתהיה לך שנה טובה ורגועה מכל הלב
    חג שמח
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמי שמכיר את השיטה

יובל
    30/09/2007

תרשה לי לחלוק על דבריך....

אנא, לפני שאתה פוסל שיטה - תקרא עליה קצת. למדתי את השיטה, והיא פשוט עובדת. הספר המדובר מיועד לאנשים שאין להם הבנה בגוף האדם, והוא מאפשר לכל אחד אופציה להקלת כאבים באופן עצמי.

דווקא למי שאין כסף להשקיע על סידרת טיפולים או טיפולים באופן קבוע (דבר שלדעתי מומלץ לכל אחד), השקעה חד פעמית בספר שבאמת לא עולה הרבה ונותן כלים לעיסוי עצמי, זו השקעה נבונה וחכמה.

קרא קצת על הספר והשיטה, ותראה במה מדובר.

יותר מזה - אני מזמין אותך להיפגש ולדבר עליה, להסביר ולבדוק, ואחרי שתבדוק, תגיד לי אם אתה עדיין חושב שהשיטה לא תוכל לעזור, במקרה הזה או אחר.

בהערה אישית ו"גילוי נאות" - אני מכיר את טל זיו, והוא לא בדיוק מסוג האנשים שמקדמים את עצמו ומחפשים את השקל. שים לב שהוא הציע לקרוא על הספר ולפנות אליו ליעוץ - לא הייתה מילה על תשלום....

ובאופן כללי לתגובה ולהודעה:

קודם כל - קצת קשה לדעת ישר שמדובר ביציבה. אין מספיק פרטים כדי לעשות אבחנה, ובכלל אבחנה דרך פורום היא בעייתית ויכולה רק לתת כיוון, ולא באמת אבחנה.

אולי היציבה שלה מצוינת, אבל לפני חצי שנה היא נפלה ויש פגיעה, והיא לא מציינת את זה כי היא לא חושבת שזה מזה מכיוון ואחרי יומיים הכל עבר ונראה תקין? אולי מדובר בעומס נפשי, תקופה לחוצה שעוברת, או כמה וכמה סיבות נוספות המקשות על אבחון ולהגיד למישהי לבדוק יציבה על בסיס מה שנכתב - קצת בעייתי (אם כי אני מסכים שבהחלט יתכן שמדובר בישיבה לא נכונה/יציבה, אך לא קובע).

מבחינת השיטה - מעניין אותי שכפיזיותרפיסט, שלמד שיאצו, אתה מאמין שהכאבים יחזרו אחרי יומיים או לפני בעקבות עיסוי. עיסוי, ואני כרגע אפילו עוד לא נכנס לאיזה סוג, יכול לשפר תנועתיות, לעזור בפתרון בעיות ובהחלט לשפר כאבים גם כרוניים. כמובן ומומלץ לקבל עיסוי מקצועי, ממטפל מקצועי, שיודע לאן ללכת עם הטיפול, ולא רק לקבל את הטיפול ה"נעים" המרגיע הכללי והרגיל (כמובו במקומו מונח - אני מטפל בו בכיף).

בכבוד רב,

יובל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו