עיסוי צלוליט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיסוי צלוליט
    יבגניה
    04/01/2010

שלום

עשיתי 12 עיסוים להוריד צלוליט וזה לא עזר הרבה. איפה אפשר לעשות עיסוי צלוליט טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיסוי צלוליט

הוספת תגובה

• זהירות-רמאות

סהר צור
    04/01/2010

שלום לך

לצערי לא קיים עיסוי מנואלי שיכול להסיר צלוליטיס. הצלוליטיס הינו שומן הכלוא מתחת לעור וניתן להסירו על ידי ניתוח ושאיבה.

אני מציע לך לבדוק את הנושא.

בהצלחה ורפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי צילוליט

רומי
    27/01/2010

אני מטפלת ויש לי מטופלות , דוגמניות שמבקרות אצלי בקליניקה פעם בשבוע לטיפול בצילוליט. הם מרוצות מהתוצאות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת?? מעניין מאוד

סהר צור
    28/01/2010

מה הן מדגמנות בדיוק צלוליט?

גם לי יש מטופלות שבעבר עשו עיסוי צלוליט אצל מטפלי שונים והיו מרוצות מהתוצאות, למרות שהצלוליט בולט מאוד אצלן אבל לדעתן קצת פחות.. והן לא דוגמניות..

סליחה על הציניות.

צריך קצת מעבר לתחושה כדי להראות תוצאות. מעבר לזה שאין חוכמות זה שומן כלוא. כדי להזיז אותו מילמטר בעזרת מגע צריך לגרום לכאבי תופת וגם אז אין שינוי ויזואלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו