מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני זקוקה לעצהורוניקה07/01/2010
שלום רב,
אמא שלי סובלת מזה 4 שנים מכאב גב תחתון שלא נרגע כלל. בדיקות ה CT ן ה- MRI אכן מראים כי יש לה בלט דיסק L4 - L5. אנחנו כל התקופה הזו כל פעם מנסים כל מני דרכים וכל זה כדי להמנע מניתוח. מה שניסינו זה: כרופרקטיקה, דיקור, שאיבת דיסק ( שנתנה הקלה של שבוע ימים ואז הכל חזר), הזרקת חומר תחת שיקוף ( בבית חולים שערי צדק ) לא נתן שום הקלה, כמו כן טיפול בהידרוטרפיה ( בחו"ל) וגם כן 10 טיפולים בבית חולים שיקומי הדסה הר הצופים שכללו טיפולים במים ו פיזיאוטראפיה.
כל הזמן הזה אימי חייה על טיפות TRAMADEX שגם הם לא מעבירים לגמרי את הכאבים אלא מתשתשים אותם במעט. כמו כן תרופות כגון ארקוקסיה , אביטרן וכו' כמבון מוכרים לנו היטב ומדי כל כמה חודשים גם זה אמא שלי לוקחת . סימבלטה ו ליריקה ניסינו אך זה גורם לתןעות לווי מאוד לא נעימות כגון תישתוש חזק ואפולו הזיות.
כל הטכניקות של תירגילים למניהם - גם אותם ניסינו אך זה רק מחריף את הכאבים.
אמאי עדיין נאלצת לעבוד והמצב פשוט בלתי נסבל יותר.
אני מאוד צריכה לדעת האם יש עוד משהו שעדיין לא ניסינו ואם אין לך מידע כזה אולי תפנה אותי למקור נוסף.
המון תודה מראש,
ורוניקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן מתיש
סהר צור07/01/2010אני מבין שניסיתם רבות אך אל יאוש!
כתבת שאמך עובדת. מה גילה בבקשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוונדר מומיו
יעל10/01/2010נסי וונדר מומיו ותראי תוצאות מדהימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)