נמכ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמכ
    שי
    08/10/2007

שלום רב,
    יש לי שאלה בנוגע לנמ"כ.
    האם נמכ זאת אותה נקודה שמטפלים בעיסוי רפואי או פזיותרפיסטים שנקראת נודל אני לא יודע לכתוב באנגלית אך זה נקרא נודל או יש קוראים לזה ,אפונה באמת אני אומר זה מרגיש כמו גולה כזאת או גוש בולט ממש בשריר כמו בשכמה או בגב וכשלוחצים על אותו נודל או גוש זה כואב וזה מופיע בגדלים שונים יכול להיות מאוד גדול כמו גודל של זית ואפילו יותר או ממש קטן כמו באמת אפונה וברגע שמשחררים את זה זה טוב למרות שלא כואב אם לא לוחצים וזה בא ממתח נפשי.
    סליחה על המגילה ותודה על התשובה ואגב איך משחררים את זה לצמיתות והאם זה אותו דבר??
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמכ

הוספת תגובה

• נמ"כ

טל זיו
    09/10/2007

שלום שי.
    נמ"כ אינו נודל. נמ"כ זו צומת עצבית מקרוסקופית, הנמצאת בעומק השריר, הנותנת את ההוראה לשריר להתכווץ...
    מה שאתה מתאר נשמע כמו הצטברות של שומן הגורמת כאבים במגע.
    שחרור גוש השומן הזה הוא בד"כ כלל בניתוח מקומי...
    אפשרות נוספת היא הצטברות של חומצות בגדלים שאתה מתאר ואותם ניתן לאורך זמן ובהתמדה לשחרר.

לילה טוב
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה?

חזי
    09/10/2007

אתה מדבר שטוית איזה שומן ואיזה חומצות אתה נראה לי עייף תבדוק שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה?

טל זיו
    09/10/2007

מודה לך מאד על התבטאותך.
    יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו