כאבים בפרקי הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בפרקי הידיים
    אורנה
    12/11/2007

היי טל

הנני מעסה זו השנה הראשונה שלי, למדתי עיסוי שבדי וטכניקות מתקדמות (הנעות מפרקים וטריגר פוינט) בבית ספר ידוע. אני עובדת פרטי וגם בספא. לאחרונה החלו לי כאבים בפרקי הידיים ובאצבעות הידיים. ניסיתי לקבל תשובה ברורה מה עליי לעשות בנדון אבל כל מטפל או מורה אמר משהוא אחר, חלק אמרו שזה כתוצאה מעבודה לא נכונה, חלק אמרו יציבה לא נכונה, אחרים טענו שזה חלק מ"סיכוני המקצוע" , היו שהמליצו טיפול בקרח, פיזיוטרפיה, ועוד ועוד ועוד... נכון להיום אני עדיי מבולבלת, מה באמת עליי לעשות כדי לשמור על גופי במצב תקין (הידיים בעיקר)

אשמח לשמוע את חוות דעתך.

אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בפרקי הידיים

הוספת תגובה

• כאבים בפרקי הידיים

טל זיו
    12/11/2007

שלום אורנה

בכל מה שאמרו לך יש מידה של אמת המצטברת לתוצאה אחת והיא כאבים בידיים.
    אינני קונה את ההגדרה - 'סיכוני המקצוע'.
    אכן את עובדת הרבה, אך לכאבים יש קשר הדוק עם תנועה ויציבה נכונה המצמצמת את העומסים על מכלול הגוף ובעיקר על הידיים. אין משמעות הדבר שאנו לא מפעילים את הידיים - אלא פחות...

באם את שולטת בטריגרים, אז עשי חסד גדול עם עצמך והתחילי ללחוץ כראוי על הנקודות המקרינות כאבים אל הידיים ולאורך כל המסלולים העצביים מעמוד השידרה ועד לכף היד.
    אין לי ספק שתוכלי להיטיב משמעותית על כאביך/הגבלת תנועתך.
    יתרונות ויכולות השיטה הן עדין בחיתולי ההבנה והשימוש של מרפאים בעיסוי בישראל.... תני לשיטה את ההזדמנות הנכונה.

אשמח לייעץ לך יותר.
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו