מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בפרקי הידייםאורנה12/11/2007
היי טל
הנני מעסה זו השנה הראשונה שלי, למדתי עיסוי שבדי וטכניקות מתקדמות (הנעות מפרקים וטריגר פוינט) בבית ספר ידוע. אני עובדת פרטי וגם בספא. לאחרונה החלו לי כאבים בפרקי הידיים ובאצבעות הידיים. ניסיתי לקבל תשובה ברורה מה עליי לעשות בנדון אבל כל מטפל או מורה אמר משהוא אחר, חלק אמרו שזה כתוצאה מעבודה לא נכונה, חלק אמרו יציבה לא נכונה, אחרים טענו שזה חלק מ"סיכוני המקצוע" , היו שהמליצו טיפול בקרח, פיזיוטרפיה, ועוד ועוד ועוד... נכון להיום אני עדיי מבולבלת, מה באמת עליי לעשות כדי לשמור על גופי במצב תקין (הידיים בעיקר)
אשמח לשמוע את חוות דעתך.
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בפרקי הידיים
טל זיו12/11/2007שלום אורנה
בכל מה שאמרו לך יש מידה של אמת המצטברת לתוצאה אחת והיא כאבים בידיים.
אינני קונה את ההגדרה - 'סיכוני המקצוע'.
אכן את עובדת הרבה, אך לכאבים יש קשר הדוק עם תנועה ויציבה נכונה המצמצמת את העומסים על מכלול הגוף ובעיקר על הידיים. אין משמעות הדבר שאנו לא מפעילים את הידיים - אלא פחות...
באם את שולטת בטריגרים, אז עשי חסד גדול עם עצמך והתחילי ללחוץ כראוי על הנקודות המקרינות כאבים אל הידיים ולאורך כל המסלולים העצביים מעמוד השידרה ועד לכף היד.
אין לי ספק שתוכלי להיטיב משמעותית על כאביך/הגבלת תנועתך.
יתרונות ויכולות השיטה הן עדין בחיתולי ההבנה והשימוש של מרפאים בעיסוי בישראל.... תני לשיטה את ההזדמנות הנכונה.
אשמח לייעץ לך יותר.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)