מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נתפס הגב מה אני צריך לעשות ?ניר24/08/2010
שלום אני ניר בן 26 בעל גוף חזק עוסק בקייטרינג ופעילות גופנית סדירה .. אני כרגע באירלנד בסיום של טיול משפחתי ואתמול בערב כאשר קמתי מהכיסא בתנועה סיבובית לשמאל (כנראה די מהר) הרגשתי כאילו חטפתי מקת חשמל לגב ומאז יש לי נקודה במרכז הגב ומימין לעמוד השדרה שאם אני מזיז אותה או מזיז את הגוף וכנראה? משתמש בה יש לי כאב מטורף מימין לעצם הזנב שמשתק אותי עד דמעות !!
הכאב מקרין גם לרגל ימין וגם כלפי מעלה .. לכן אני די מקורקע למיטה .. לא חוויתי משהוא כזה מעולם ורציתי לברר מה נכון לעשות והאם יש משהוא שאני יכול לעזור לגוף להחלים יותר מהר .. ביום ראשון אני חייב ! לחזור לעבודה ..
תודה מראש על הקריאה אשמח לתגובה .. ושכולכם תהיו בריאים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה ראשונה
סהר צור24/08/2010שלום ניר
צר לי לשמוע שאתה מרותק למיטה בטיול משפחתי..
ככל הנראה התנועה שעשית הפעילה לחץ על העצב ולכן גם תחושת החשמל.
עצם זה שאתה מתאר נקודה ספיציפית במרכז הגב מימין לעמוד השדרה זה דבר טוב מכיוון שבהתפסות ראשונית ישנו כאב מפושט ולרוב קשה לתאר מקום מדויק ממנו נובע הכאב.
ההמלצה שלי היא לשכב על הצד הפחות כואב-במקרה שלך שמאל ולחבק את הברכיים לכיוון החזה-לתנוחה עוברית ושהות זמן ממושך בתנוחה זו. במהלך הלילה תנסה גם להירדם בתנוחה שכזו ותוסיף כרית בין הרגליים.
חשוב וכדאי לחמם את האזור בעזרת מים חמים-אם זה במקלחת או אפילו עם מגבת חמה.
החימום יאיץ את ההחלמה וירפה את השרירים מהספאזם שהם מצויים בו.
אם יש באפשרותך לבצע טיפול מגע באירלנד - עשה זאת! הרפואה המשלימה מפותחת ומקצועית למדי.
סביר להניח שעד יום ראשון תרגיש טוב יותר אולי עם שאריות קלות של כאב. רק תשתדל שלא להעמיס על הגוף וזה אומר מבחינתך שאתה לא מרים מזוודות ובטיסה לארץ אתה קם ומידי פעם מתהלך ומבצע מתיחות קלות.
מאחל לך רפואה שלמה והחלמה מהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
ניר24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)