מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ובנוגע לגבריםחסוי16/09/2010
ומה בנוגע לטיפולים שמקבלים גברים?
מתי נהוג להיות בעירום מלא ומתי לא?
האם בעיוסי אירוודה או אביאנגה צריך להיות בעירום מלא?
האם האיבר האינטימי נחשף למטפל/ת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי באירוודה
חסוי16/09/2010הייתי באירוודה והמטפלת תוך כדי הטיפול נגעה כמה פעמים באיבר המין שלי.
זו לא הייתה נגיעה עם אופי מיני, אבל עדיין, היה קצת מוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירוודה
סהר צור19/09/2010לא אמור להיות מגע באיבר המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירום בטיפול
סהר צור19/09/2010אני לא בקיא בטיפולי אירוודה ולא באביאנגה (אולי שימי יתן מענה).
ככל שידוע לי העירום בטיפול הוא מבחירה של המטופל. על כל מקרה על פי עקרונות אתיקה שגובשו ע"י אגודת עיסוי וטיפולי גוף בארץ יש לשמור על אינטימיות המטופל ואין לחשוף כלל איזורים אינטימיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתיקה בטיפול
שימי בק21/09/2010שלום
ישנם כללים ברורים!
בטיפולים שציינת עבודה בעירום מלא לשיקול המטפל ותיאום ציפיות עם המטופל.כן מקובל עירום מלא בטיפולים מעין אלו
אך לרשות המטופל אפשרות להשתמש בתחתון חד פעמי.
האיבר שנחשף הוא אך ורק האיבר עליו עובדים באותו רגע שאר הגוף מכוסה ולכן ברור שהאיבר האינטימי
אינו נחשף.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)