מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גבגלית03/10/2010
אני סובלת מכאבי גב תחתון שמקריניים גם מדי פעם על הרגל.
איזה מביין השיטות ברפואה הלא קונבנציונליות יכולה הכי לעזור לי ?
ואיזה סוג של ספורט הכי טוב לעשות במצבי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטת טיפול בפיטו סאונה
נינה04/10/2010הי, פיטו סאונה - שיטה טיפולית משלבת אדים חמים עם צמחי מרפא.
מקורה באיורודה לפני אלפי שנים. מאוד אפקטיבית במצבים של כאבי גב, שרירים, דלקות גידים ומפרקים.
בראשון לציון יש מרכז שמתמחה במתן טיפולים בשיטת פיטו סאונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים והקרנת כאב
סהר צור04/10/2010שלום גלית
ישנן שיטות וטכניקות טיפול רבות. לאחר שנים של חיפוש אחר השיטה היעילה ביותר הגעתי למסקנה שאין רק שיטה אחת יעילה. אם זאת, ישנה שיטה החביבה עליי וזאת בשל יעילותה הרבה. שיטה זו נקראת דיקור מערבי - יבש לנקודות טריגר. אני משלב בטיפול גם מגע בשיטה. היופי בשיטה זו שהמהות שלה היא איתור מקור הקרנת הכאב. תוכלי למצוא אינפורמציה רבה על נקודות הטריגר דרך גוגל.
לגבי סוג הספורט אני יכול להמליץ אך ורק על מתיחות בעיקר לשריר הירך האחורי אך בהחלט רצוי ועדיף לגשת לאיבחון מסודר.
השתדלי להמנע מפעילויות היוצרות עומסים גדולים על הגב.
אם את מעוניינת בפרטים נוספים, את מוזמנת לפנות אליי למייל.
רפואה שלמה
סהר צור- מטפל בדיקור ועיסוי רפואי בשיטת טריגר פוינטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)