כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    דוד
    01/03/2011

שלום רב.
    אני בת 18 תמיד סובלת מכאבי גב שאני לא יכולה לסבול , האורטופיד הופנה אותי לפיזיותרפיה (חיזוק שרירי גב ) אבל לא כל כך עזר אחרי זמן היה חוזר אותו כאב ..
    לא יודעת אולי תוצאה של ישיבה לא נכונה (רוב הזמן לא יושבת זווית 90) !!
    מה אני יכולה לעשות/לבקש בדיקות לפתור את הבעיה ??!! האם יש תרגילים שמחזקים שריר גב לעשות באופן קבוע באמת זקוקה לעזרה ...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• כאבי גב - תגובה

שימי בק
    01/03/2011

שלום

בהחלט ישנם תרגילים שמחזקים את הגב. חסרים לי המון פרטים לגבי מצבך - היכן מתרכזים כאבייך גב עליון או גב תחתון.

הפיזיותרפיסט אמור לכוון אותך לחיזוק שרירים מסוימים שקשורים לכאב שלך.

ישנם שיטות נוספות שכדאי לך לנסות אשמח להמליץ אם תהיי יותר מדויקת

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דוד
    04/03/2011

כפי שאמרתי לך קודם מרגישה כאבים בגב לא בדיוק כאבי גב תחתון באמצע הגב כלומר , ( כשאחותי עושה לי קצת מסאז מרגישה נוח יותר ) אני חושבת שזה תוצאה של ישיבה לא נכונה כי אני לא תמיד יושבת גב ישר לפעמים יושבת גב עקום ... האם יש סיבה אחרת בגיל זה ?!
    אני בריאה בדרך כלל , עברתי ניתוח לב לפני חודש אבל את הכאב הזה הייתי מרגישה גם לפני הניתוח .
    קניתי כרית אורטופידית חשבתי שזה יעזור אבל עדיין מרגישה כאב בגב..
    מקווה שתעזור לי להציג כמה תרגילים שיכולים לעזור /סיבות שעלולות לגרום לכאבי גב כדי להיזהר ...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו