שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורית
    30/12/2007

אני בת 45 ויש לי כאבים מטרידים בגב התחתון. לא משהוא שלא ניתן לחיות איתו אבל זה מטריד .
    אני עוסקת בספורט .
    הכאבים מופיעים לאחר עמידה ולעיתים גם בזמן ההליכה . בחודשים האחרונים הכאבים גברו . גם בהליכה . היות והרביתי ללכת עם נעלי " קרוקס " יחסתי את ההתדרדרות לשימוש בנעליים אלו , והורדתי את השימוש בהן מה שבאמת עזר .
    שאלתי :
    האם יש קשר בין הגיל לכאבי גב תחתון ? כיצד ניתן למנוע כאבים כאלו ? האם יש קשר לספורט שאני עוסק בו לכאבים אלו? איזה סוג של טיפול יכל להקל ?( מתיחות - אילו ?, מדרסים ? )
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

טל זיו
    01/01/2008

שלום אורית
    חסר לי מידע...
    באיזה סוג ספורט את עוסקת?
    האם יש פתולוגיות נלוות בבריאותך, מעבר לכאבי הגב?

יש קשר בין גיל לכאבי גב אך הוא זניח באם מתבצעת שמירה על תפקוד גופני סביר כולל לאורך השנים.
    ישנן סיבות שונות להופעת כאבי גב בגיל זה ולא הייתי משייכן באופן גורף לפעילות הספורטיבית ולנעליים...
    כדאי לערוך איבחון מסודר על מנת להגדיר את המקור לכאבים...ורק לאחר מכן ניתן יהיה גם להמליץ על תרגילים/פעילות גופנית תומכת שהרי הסימפטומים בין מקור שרירי לכאב לבין מקור עצבי לכאב דומים, וההמלצות הן בהתאם.

נא תשובותיך...
    תודה
    טל

אני בת 45 ויש לי כאבים מטרידים בגב התחתון. לא משהוא שלא ניתן לחיות איתו אבל זה מטריד .
    אני עוסקת בספורט .
    הכאבים מופיעים לאחר עמידה ולעיתים גם בזמן ההליכה . בחודשים האחרונים הכאבים גברו . גם בהליכה . היות והרביתי ללכת עם נעלי " קרוקס " יחסתי את ההתדרדרות לשימוש בנעליים אלו , והורדתי את השימוש בהן מה שבאמת עזר .
    שאלתי :
    האם יש קשר בין הגיל לכאבי גב תחתון ? כיצד ניתן למנוע כאבים כאלו ? האם יש קשר לספורט שאני עוסק בו לכאבים אלו? איזה סוג של טיפול יכל להקל ?( מתיחות - אילו ?, מדרסים ? )
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו