עקמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת
    שובל
    16/07/2011

היי, קוראים לי שובל ואני בת 17 וחצי.
    מאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מכאבים יומיומיים בעמוד השדרה, מספיק שאתכופף פעם אחת וישר עצם הזנב ייכאב לי במשך כמה שעות, וישיבה רגילה, עם קצת נטייה אל מסך המחשב גורמת לי לכאבים מתמשכים בצאוור, בחיבור בין הגב לצוואר.

קראתי על עקמת ויש לי הרבה מאוד סימפטומים שלה, בייחוד אי שיוויון בהרבה מקומות, כמו כתפיים, מותניים, חזה וכו'. בנוסף יש לי את צורת סימן השאלה בגב, שראיתי אצל חברים בעלי עקמת קשה.

אני יכולה להסתדר עם הכאבים, אבל הבעיה האמיתית שלי היא שהעקמת גורמת לשכמות שלי להיות נורא..גבריות שכאלה. הצורה שלהן גברית (אני לא מדברת על העצמות, אלא על כל החלק של השכמות). אם לדמות את זה לצורת סימן השאלה, אז מן הסתם החלק העליון, המתעגל בסימן השאלה - ככה נראות השכמות שלי וזה נראה מאוד מאוד מאוד מכוער, בייחוד מאחורה.

רציתי לשאול אם יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לזה? ניתוח כלשהו אולי? טיפול מסוג אחר לגמרי?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת

הוספת תגובה

• עקמת - תגובה

ד''ר גד ולן
    17/07/2011

אפשר לפנות למנתח עמוד שדרה שיבדוק אותך וייאבחן אם באמת קיימת עקמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו