כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
    יצחק
    06/12/2021

שלום, אני בן 30 וסובל מכאבי גב תחתון עזים ללא הפסקה עם הקרנה לכל רגל ימים מזה כ-7 חודשים, כאבים אלו התפרצו במהלך העבודה ומאז לא נותנים לי מנוחה, עברתי שאיבת דיסק ללא הטבה, זריקות אפידורל לכאב ללא הטבה גם כן, טיפולי כירופרקטיקה ופיזיותרפיה במשך 3 חודשים ללא הטבה גם כן, אני מטופל באופן יומי בפרקוסט וקנאביס רפואי ללא הטבה ממשית בכאב אלא סיוע בשינה בלבד. בMRI קיים ניוון דיסקלי L4-5/L5-S1 עם בקע מרכזי L4-5.
    עברתי בין שלושה אורתופדים מומחים והדיון על ניתוח קיבוע עלה על הפרק, לאחרונה ביקרתי אצל אורתופד שאמר לי שניתוח כזה הוא מיותר כיוון שסיכויי ההצלחה לא גבוהים כי לא הגבתי לזריקות אפידורל/שאיבת דיסק כלל והמליץ על המשך טיפול שמרני לרבות שחייה ויוגה. לציין כי אני מושבת לחלוטין בביתי, ללא יכולת לעבוד, מתקשה בעמידה, ישיבה והליכה וגם על ידי האורתופדים עצמם נאמר לי שדי מיציתי את האופציות השמרניות אך עליי להמשיך בכל זאת מספר חודשים.
    אשמח לשמוע חוות דעת נוספת בעניין הניתוח ומצבי בכלל על מנת שאוכל לצאת מהמצב הפיזי הקשה ומעייף הזה. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תנסה מתיחות עם מכשיר גב BACK

עמוס אפרתי
    07/12/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גב תחתון

שולי
    08/12/2021

ממליצה בחום על המרכז ליוגה טיפולית, מומחים בריפוי בעיות גב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו