מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- הפרעות שינה ועייפות
- פרחי באך
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- טרשת נפוצה
- פוריות רפואה סינית
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- תזונת ספורט
- מיניות האישה, מין נשי
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- יעוץ זוגי ודייטינג
- רפואת שיניים לילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילפרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- כאבי גב - בת 36דניאל07/06/2023
שלום
אני בת 36, אמא לשני ילדים בני 4.5 ו-1.5. בהריון השני החלו כאבי גב תחתון שעברו רק עם דיקור סיני.
כעת בני כבר בן שנה וחצי והכאבים חזרו בחודש וחצי האחרונים. מדובר בכאב שמופיע רק בבוקר, לאחר השינה, כלומר אחרי שהגוף לא זז הרבה שעות. כאב בגב התחתון, באמצע, לא מקרין לשום דבר אבל חזק ומעיר אותי מהשינה.
אני מתאמנת בפילאטיס והמדריכה מקפידה על תרגילים שלא מאמצים את הגב שלי. בנוסף הלכתי למספר טיפולי דיקור נוספים אך הפעם הם לא משפיעים, אולי קצת מקלים, אבל הכאב עדיין חזק. במהלך היום לא כואב לי כמעט בכלל, ובכל מקרה זה לא משהו שמגביל אותי או מפריע.
מציינת שוב שיש לי שני ילדים, את התינוק אני מרימה פה ושם, מכניסה למיטה שלו, מרימה לכיסא אוכל או עגלה - אי אפשר להימנע מזה.
הלכתי לאורתופד שעשה בדיקה די שטחית וזריזה, אמר שכל עוד הכאב רק לאחר השינה ולא מקרין - אין הרבה מה לעשות. נתן לי 10 ימי כדורי ברקסין ואמר שאם לא יעבור לעשות CT.
הכאבים לא חלפו, אולי טיפה פחתו, אבל עדיין בסולם של 1-10 הם סביב 8.
רופאת המשפחה שלי ממליצה לא לעשות CT בגלל הקרינה..אבל הכאבים באמת מציקים לי.
כמו כן, אני לא רוצה להפסיק להתאמן בפילאטיס (ולא חושבת שיש החמרה בכאב אחרי האימון).
מה אתה ממליץ לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראי בגוגל שיטת ההיפוך עם TEETER X3
עמוס אפרתי07/06/2023מתיחות לעמוד השדרה כדי לשחרר לחץ כח הכובד מהדיסקים.
יש מרכזי פילאטיס שמשתמשים כבר. אבל כדאי שיהיה לך לשימוש יום יומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?