פריצות דסק שמקרינות על הבטן התחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצות דסק שמקרינות על הבטן התחתונה
    אלון
    02/09/2011

שלום,

האם 2 פריצות דיסק L2-3-4-5 יכולות להשפיע על כאב בביצה הימנית?
    יש לי כאב מקרין מהפריצות אל הטוסיק הימני עד לכף רגל ימין עם תחושת נימול באצבעות הרגליים.
    הייתי בבדיקות אולטרה בטן וכליות על ידי אורולוג הכל תקין, גם בבדיקה ידנית שלו הכול תקין.
    ועוד שאלה האם יש קשר בין הפריצות לכאב קבוע שיש לי מעל הברך השמאלית לעיתים עם כחלחל עדין. הכאב והרגישות בדרך כלל עובר לאחר שינה וחוזר שוב. ייתכן שאולי מעמידה או מישיבה ממושכת?
    אודה לך על התשובות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריצות דסק שמקרינות על הבטן התחתונה - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    02/09/2011

ישנם מקרים עם פריצת דיסק גבוהה שמלווה בהקרנה לאשכים.
    ממליץ לך להבדק על ידי מנתח עמוד שדרה ולא לחפש פתרונות באינטרנט.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלון ידידי,גם אצליה הבעיה דומה

דוד
    03/09/2011

שלום לך אלון,ידיד. לפי צילומי הרנטגן שלי אגן+ע"ש מותני:אגן ללא ממצא גרמי פתולוגי. שינויים דיסקוגניים בגובה חוליות L5-S1 ושינויים ספונדילוטיים קלים. אני סובל מזה כ4 חודשים מכאבים בע"ש גב תחתון,הכאבים מקרינים לבטן התחתונה ורגל שמאל,תחושת צריבה שרפה תרדמת ונימולים באזור כף רגל שמאל,בכל שעות היממה. לפני כחודש האורטופד היזריק לי זריקת דיפרוספן בע"ש גב תחתון,אני חש פחות כאבים אך אותן תחושות במקומות שציינתי. הרפואה עדיין מוגבלת,כניראה שלא קיימים בעולם תרופה/קרם/משחה להקל/להרוג בגופנו את התחושות הללו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו