שלום רב לרופאי הפורום! סובל!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב לרופאי הפורום! סובל!
    אביחי
    05/09/2011

אני עם תוצאות בדיקת מיפוי עצמות הייתי משמח לפענוח ועזרה.התוצאה:בעמוד עשדרה לציין קליטה מוגברת בעצמה נמוכה במיפוי הלנרי בחוליה L5 אשר על פי חתכי הספקט ממוקמת בפארסאי נטרארטיקולריס הימני ויכולה להתאים לתהליך פעיל של ספונדילוללוזיס בחיוליות L4-5 בחוליה D11 לציין קליטת יתר ממוקמת בעצמה נמוכה במיפוי הפלנרי על פי חתכי הספקט ממוקמת בגוף החוליה מימין יתכן שינויים דיסקוגניים לקורלציה רנטגנית. בשתי הברכיים עדות לנזק שחיקה פטלופמורלי כאשר בברך השמאלית עדות לטנדיניטיס של הליגמנט הפטלופמורלי באיזור התאחיזה הפמורלי.בכף הרגל השמאלית מודגמת קליטת יתר פטולוגית משמעותית בהספקט האחרוי עליון של הקלקאוס כעדות לאכילס טנדניטיס משמעותית(עקב תאונה שעברתי בצעירותי הקרסול נשבר ולא טיפלתי בזה) כן עדות לפלנטר פסצאיטיס דו צדדית.
    בסיכום:תהליך פעיל של ספונדילוליזיס בחוליות L4-5 מימין חשד למחלה דיסקוגנית בחוליה D11 מימין-לקורלציה רנטגנית.שינויי מאמץ יתר בגפיים התחתונות ובעיקר בגפה התחתונה משמאל
    התלונות שלי.כאבי גף מוזרים שלעיתים מקרינים לרגל ימין ולעיתים לבטן ולמותן מתחת לצלע ימין עם התכווצויות איומות.
    קצת לחוץ מהתוצאה אודה שוב על תגובה מהירה.בתודה מראש אביחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתי הקודמת

אביחי
    05/09/2011

יש לציין שניסיתי זירקת וולטרן במיון-לא עזר.מוסקול+וולטרן מרגיע אך לאותו לילה בלבד. 3 ימים של ארקוקסיה. וכיום כבר שבוע של ברקסין עם הטבה בכאב אך מפחד להפסיק שמא יחזרו כאבי בתופת האלה שאגב במשך היום מקרינים לרגל ובעת שכיבה זה איכשהו עובר לבטן ולשאר התיאורים שתיארתי בהודעה הקודמת אני ממש אובד עצות הושיעוו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתי הקודמת - תגובה

ד''ר גד ולן
    06/09/2011

יש לך כנראה שבר מאמץ פעיל בחלק האחורי של חוליה l5.
    אני לא כלכך בענין של ישועות ויותר בענין של טיפול רפואי. עדיף שתתקשר לקבוע תור אצל אורתופד, במקום לשאול ברשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו