מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתון עם הקרנותבן 3722/09/2011
שלום רב,
כתבתי כאן לפני מספר ימים, על כאבי גב תחתון עם הקרנות לרגליים ולעכוז.
גם אם לא ציינתי, יש גם תחושות קצת לא ברורות ברגל ימין.
כפי שציינתי בפנייה הקודמת יישור של רגל ימין (פלקס) בזמן ישיבה מכאיב במרכז הגב עם הקרנה לצדדים.
כשאני עושה זאת בשכיבה הכאב קל יותר.
יש שיפור בכאב הגב עצמו, אך עדיין אני עוקב אחרי התחושות ברגל – משהו כמו נימול או תחושה מוזרה.
הלכתי לברור אצל אורתופד.
בתור התחלה זה נראה לי הגיוני לא בהכרח ללכת למומחה עמוד שדרה.
הוא אמר לי לנוח ולהמתין.
כמו כן, נתן לי סדרה נוספת של ארקוקסיה.
בבדיקה שהוא ביצע שכבתי על הגב, והוא הזיז את הרגליים, ביקש ממני להפעילן במשיכה, יישור, דחיפה והתנגדות.
הוא בדק רפלקסים, והמקרה היחיד שבו הרגשתי כאב בגב היה כאשר הוא הרים את רגלי ביישור.
לדעתו אין צורך כרגע בהמשך מעמיק יותר – הוא לא שלח אותי לצילום ולא הפנה אותי להדמיות, ואני מניח שהוא יודע למה.
הוא כן ביקש ממני לבוא לביקורת בעוד שבועיים.
הוא גם אמר שכנראה מדובר בבעיה מכאנית.
כמו כן, הוא ציין שיכול להיות שמדובר גם בבקע בדיסק, אבל שוב, כרגע אין צורך להיכנס לברור רחב יותר.
אני פונה אליכם משום שאני מעוניין לשמוע אם לדעתך יש צורך בחוות דעת נוספת? או התייעצות נוספת? או שזה מספיק לעת עתה?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון עם הקרנות - תגובה
ד``ר ליאור מרום22/09/2011אם זה מציק לך ברמה העקרונית והתפקודית, כדאי לך לשמוע את דעתו של מומחה עמוד שדרה, אך לא לפני שבצעת הדמיה מינימלית כדוגמאת CT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?