ד"ר מרום - המשך צילום עמ"ש צווארי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר מרום - המשך צילום עמ"ש צווארי
    טל
    03/10/2011

ד"ר מרום שלום רב,
    תודה על תשובתך אולם, לא הבנתי ממנה מה זה אומר לגבי מצבי? מה לבקש? האם תמונת המצב שלי יכולה להיראות שונה בבדיקת דימות ספציפית יותר? אולי יש לי בעיה מורכבת יותר ולא רק "איבוד/יישור לורדוזיס"? מה עליי לעשות?
    אודה לתשובתך, טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ד"ר מרום - המשך עמ"ש צווארי

טל
    03/10/2011

ד"ר מרום שלום
    אני מתנצלת שאני שואלת עוד משהו פשוט, לא ברור לי מה המשמעות של הדיאגנוזה נכון להיום בנוגע לאיבוד לורדוזיס, האם התשובה שלך שצילום רנטגן לא משקף מאומה למעט דברים גסים מתכוונת שחשוב שאעשה בדיקת דימות ספציפית יותר על מנת לוודא שאין דברים נוספים? אני מפחדת ללכת לפיזיוטרפיה ולפילאטיס וזה לא יעזור כי אולי יש בעיה מורכבת יותר ואין לי כ"כ הרבה זמן לסבול מכאבים מכיוון שיש לי תינוק שאני צריכה לטפל בו, לכן אבחנה מדוייקת מאוד חשובה לי בשלב זה בחיים.
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר מרום - המשך עמ"ש צווארי - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    04/10/2011

טל שלום. איבוד לורדוזיס הוא פרט תצפיתי בצילום -ברב המקרים ללא כל משמעות. אם את עדיין סובלת יש להתקדם בהדמיה ל ct צוואר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר מרום תודה רבה

טל
    04/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו