מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בצקת בעמ"ש צווארימאיה04/10/2011
בבדיקת MRI הודגמו מספר פריצות דיסק, כמעט בין כל חוליות הצוואר, החל מ-C3-4. אני סובלת מכאבים חזקים וממתינה לתור שנקבע לי במרפאת כאב. יחד עם זאת, העורף שלי "נפוח" ויוצר תחושה של כעין כרית נוזלים פנימית. לאחרונה אני חווה תופעה מוזרה מדי בוקר, לאחר קימה משינה: דלף מים מ-2 נחירי האף. מדובר בנוזל שקוף לגמרי. האם יכול להיות מצב שהבצקת מתנקזת דרך האף? אם כן - האם זה טוב ליהודים? אני מרגישה קצת הקלה בנפיחות בעורף באמת... זה אולי נשמע בדיוני, אבל זה המצב לאשורו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה לעיל מכוונת לד"ר ולן
מאיה04/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה לעיל מכוונת לד"ר ולן - תגובה
ד''ר גד ולן04/10/2011דלף של נוזל שקוף מהאף מחשיד לדלף של נוזל מח-שדרה ועלייך להתייעץ בענין זה עם נוירוכירורג.
זה מאד לא טוב לאף אחד כולל נוצרים, מוסלמים ובודהיסטים, ובמחשבה שניה גם אתיאיסטים לא ייהנו מזה.
לא ממש מתחברת לי המחלה השחיקתית בע"ש צוארי לתופעה הזו, וייתכן שהדברים מתקיימים בו זמנית ללא קשר סיבתי של ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא. תודה ו-ב. בפנים
מאיה04/10/2011ואני לתומי חשבתי שמשרד הדתות בוטל.... :)
למרות שאינני רופאה, אני נוטה להניח שיש קשר בין הממצאים ב-MRI, לבין כאבי התופת שסבלתי (גם היום, אבל פחות אקוטי ותכף אבהיר) לבין ההתנפחות/בצקת בעורף. התופעה של דלף מהאף סיקרנה אותי, דווקא משום שבעקבות התופעה הוקל לי קצת הכאב בעורף ותנועות הצוואר קצת פחות מוגבלות ומגבילות. אגב, הכאבים העזים הם מהעורף עד לקודקוד, טיפה יותר בצד שמאל, אבל לא רק. אם תכתוב לי שמעניין אותך, אכתוב לך כאן את תמצית הפיענוח של - ה-MRI שמצביע גם על היצרות השק והחוט ובתמונה ניתן לראות שאין כלל נוזל שידרה ב-4 המקומות הפרוצים והמוצרים.
מנתח עמ"ש הזמין אותי רק לעוד מספר חודשים והפנה בינתיים למרפאת כאב (התור רק בדצמבר).
תודה רבה על התייחסותך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא. תודה ו-ב. בפנים - תגובה
ד''ר גד ולן04/10/2011התשובה של ה-MRI לא כלכך תעזור, אני צריך לראות את הבדיקה עצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה לקבוע תור
מאיה04/10/2011האם יש לך הסכם עם קופ"ח מאוחדת? ברמת אביב? לב"ש יהיה לי קשה להגיע....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה לקבוע תור - תגובה
ד''ר גד ולן04/10/2011צר לי, אך אין לי הסכם עם מאוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?