בצקת בעמ"ש צווארי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקת בעמ"ש צווארי
    מאיה
    04/10/2011

בבדיקת MRI הודגמו מספר פריצות דיסק, כמעט בין כל חוליות הצוואר, החל מ-C3-4. אני סובלת מכאבים חזקים וממתינה לתור שנקבע לי במרפאת כאב. יחד עם זאת, העורף שלי "נפוח" ויוצר תחושה של כעין כרית נוזלים פנימית. לאחרונה אני חווה תופעה מוזרה מדי בוקר, לאחר קימה משינה: דלף מים מ-2 נחירי האף. מדובר בנוזל שקוף לגמרי. האם יכול להיות מצב שהבצקת מתנקזת דרך האף? אם כן - האם זה טוב ליהודים? אני מרגישה קצת הקלה בנפיחות בעורף באמת... זה אולי נשמע בדיוני, אבל זה המצב לאשורו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בצקת בעמ"ש צווארי

הוספת תגובה

• השאלה לעיל מכוונת לד"ר ולן

מאיה
    04/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה לעיל מכוונת לד"ר ולן - תגובה

ד''ר גד ולן
    04/10/2011

דלף של נוזל שקוף מהאף מחשיד לדלף של נוזל מח-שדרה ועלייך להתייעץ בענין זה עם נוירוכירורג.
    זה מאד לא טוב לאף אחד כולל נוצרים, מוסלמים ובודהיסטים, ובמחשבה שניה גם אתיאיסטים לא ייהנו מזה.
    לא ממש מתחברת לי המחלה השחיקתית בע"ש צוארי לתופעה הזו, וייתכן שהדברים מתקיימים בו זמנית ללא קשר סיבתי של ממש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א. תודה ו-ב. בפנים

מאיה
    04/10/2011

ואני לתומי חשבתי שמשרד הדתות בוטל.... :)
    למרות שאינני רופאה, אני נוטה להניח שיש קשר בין הממצאים ב-MRI, לבין כאבי התופת שסבלתי (גם היום, אבל פחות אקוטי ותכף אבהיר) לבין ההתנפחות/בצקת בעורף. התופעה של דלף מהאף סיקרנה אותי, דווקא משום שבעקבות התופעה הוקל לי קצת הכאב בעורף ותנועות הצוואר קצת פחות מוגבלות ומגבילות. אגב, הכאבים העזים הם מהעורף עד לקודקוד, טיפה יותר בצד שמאל, אבל לא רק. אם תכתוב לי שמעניין אותך, אכתוב לך כאן את תמצית הפיענוח של - ה-MRI שמצביע גם על היצרות השק והחוט ובתמונה ניתן לראות שאין כלל נוזל שידרה ב-4 המקומות הפרוצים והמוצרים.
    מנתח עמ"ש הזמין אותי רק לעוד מספר חודשים והפנה בינתיים למרפאת כאב (התור רק בדצמבר).
    תודה רבה על התייחסותך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א. תודה ו-ב. בפנים - תגובה

ד''ר גד ולן
    04/10/2011

התשובה של ה-MRI לא כלכך תעזור, אני צריך לראות את הבדיקה עצמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנסה לקבוע תור

מאיה
    04/10/2011

האם יש לך הסכם עם קופ"ח מאוחדת? ברמת אביב? לב"ש יהיה לי קשה להגיע....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנסה לקבוע תור - תגובה

ד''ר גד ולן
    04/10/2011

צר לי, אך אין לי הסכם עם מאוחדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו