מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת המלצות על ד"ר שלמה דוידוביץאסנת21/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מחפשת המלצות על ד"ר שלמה דוידוביץ - תגובה
ד''ר גד ולן21/12/2011בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבמלצות
יריב21/12/2011המלצות ??
רק הפלצות !!!
ראו כתבה ערוץ 10 לפני כשנה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמון להמון אנשים הוא עזר
צוואר23/12/2011עובדה שהורדיו את הכתבה מהר מאד ועובדה שבית חולים ממשיך עדיין להעסיק את דר שלמה דודיודביץ.
אז ככה שאל תתרשם מכתבה שעכשיו ערוןץ 10 התנער ממנה.והבין שהיה כאן דבר מגמתי .שלמה דודידוביץ רופא טוב ואני אישית שמעתי המון ה מון שהוא כן עזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולהמון המון הוא לא עזר....
יריב26/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפל בי, הוא רופא מצוין
רינת05/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה אתה מליץ היושר של כל הרופאים
מולי06/01/2012שלום משה, נראה לי שאתה מליץ היושר של כל הרופאים בפורום, כל הכבוד, אם זו תעסוקתך, נהדר, נראה לי שגם לי ענית כמו שענית, רק חבל שרק עכשיו ירד לי האסימון, אחרת גם לך בתור מנתח לשעבר שאפילו לא מזדהה, הייתי עונה לך כמו שצריך, אבל עזוב הבטחתי לך שאני לא אענה בפורום על חוות דעתי, אלא במקומות המתאימים ביותר לכך והמבין יבין, אתה וחבריך לשורה עוד בודאי תשמעו על כך. בינתיים שבת שלום לך, והמשך בתעסוקה המיוחדת שלך. רק שתדע שאין לי בכלל ממה להתבייש כי לכל מטבע יש שני צדדים, אבל שוב עזוב חבל על העצבים השבת נכנסת ואני עסוקה מדי להתעצבן כעת או בכלל לתת על כך את תשומת הלב . שוב מולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמולי
צוואר07/01/2012לפחות יש כאן תגובה הולמת למשה.כל הכבוד לך.
אנשים סתם משמיצים את שלמה דוידוביץ.וחבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להתקרב לדוידוביץ גם אם לא צריך
ג'ו25/09/2012ניתוח הוא ימליץ לך בחום הכל בצע כסף.....והוא צריך הרבה -אחד שיודע !!!!81
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?