מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה והתייעצות בנוגע לניתוח ע"שאודי15/02/2012
שלום רב רופאים נכבדים. אני בן52. אני סובל מכאבי גב עזים שמקרינים לרגל שמאל. לפי הצילומים והמימצאים של ct ע"ש צווארי גבי ומותני והבדיקה הגופנית,היום האורטופד בקופת חולים הימליץ לי על ניתוח דחוף לפריצת דיסק. לדברי אורטופד,שום טיפול תרופתי ושום זריקת אפידורל/דיפרוספן,לא יפתרו את בעיות הגב שלי פרט לטיפול ניתוחי. מי מחליט מה גורם למה ומה מקרין לאן ואיפה בדיוק איזה מקום לנתח בגב? על סמך ct או לפי המקום שאני חש בכאבים? אני חש בכאבי גב עזים,גב עיליון יותר מאשר ותחתון. לכן אני מבקש מכם לתת לי תמונה כללית בנדון. תודה רבה מראש עבור תגובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה והתייעצות בנוגע לניתוח ע"ש - תגובה
ד''ר גד ולן16/02/2012אין לי מספיק מידע מהשאלה אך באופן כללי:
1. ניתוח "דחוף" זה במצב בו קיימת הפרעת שליטה על הסוגרים ( כיס שתן ופי הטבעת).
2. ניתוח רצוי כאשר יש חולשה של שרירים ברגל הכואבת.
3. ניתוח הוא אפשרות טיפולית כאשר הכאב עז, ומבחינתי יש מקום לניתוח אם הסבל של המטופל עקב הכאב גדול יותר מהפחד שלו מניתוח.
4. אני לא מקבל החלטה לנתח ללא שראיתי MRI ולא CT של עמוד השדרה.
רק לאחר שארה את בדיקת ה-CT שלך, ואולי רק לאחר שאראה בדיקת MRI אוכל לקבוע האם מה שרואים בהדמייה זה אכן הגורם לכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?