התייעצות בקשר לטיפול ניתוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בקשר לטיפול ניתוחי
    דוד
    16/02/2012

שלום דוקטור גד. אני בקרוב בן 55. מזה כחצי שנה אני סובל מכאבי גב צווארי ותחתון,הכאבים מקרינים לרגליים,תחושת צריבה דקירות ונימולים מסביב לברכיים קרסוליים וכפות רגליים. כאבים ותחושות שציינתי הם בעיקר ברגל שמאל,בכל שעות היממה בעמידה הליכה ישיבה ושכיבה. לפעמים תחושת צריבה וזרמים גם באזורים האינטימיים ובאזור החזה. קשה לי להירדם לישון בצד שמאל,בלילות אני נירדם באמצעות בונדורמין וכל בוקר כאבים ותחושות ברגל שמאל מעירים אותי. לפי CT יש לי פריצת דיסק צווארי והיצרות בגב תחתון l5-s1 לדברי אורטופד אין צורך בשום ניתוח,דרכו בקופת חולים קיבלתי טיפולים תרופתיים כולל פיזיותרפיה הירופרקטיקה זריקות וולטרן טרמדקס דיפרוספן ואפידורל, לא שיפרו עד כה את מצב בריאותי. לדעתך הערכתך,מה גורם למה ומה מקרין לאן? האם באמצעות ניתוח ע"ש- ניתן להפסיק לסבול מכאבים ותחושות שציינתי? אחרי ניתוח ע"ש אני אוכל לנוח ולישון בצד שמאל.וגם בלילות,ללא כדור שינה? אנא ממך הכל לשון הבקשה, תגובתך מודה לך מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ד"ר גד,מצבי הבריאותי כשל דוד

סמדר
    17/02/2012

אך אצלי הקרינה ואותם כאבים ותחושות ברגל ימין,מהם סובל דוד ברגל שמאל.
    פריצת דיסק צווארי והיצרות בע"ש מותני,כאבי גב ורגל ימין, כאבים עזים.
    תחושת צריבה,דקירות,עיקצוץ,מכות חשמל ונימולים מסביב לברך קרסול וכף רגל.
    תחושת צריבה וזרמים באזורים האינטימיים,בחזה. מה גורם לתחושת אלו? מה מקרין לאן? מה עשוי להעלים לתמיד להוציא מראשי ומגופי תחושות אלו?
    טיפולים תרופתיים במינונים שונים,לא עזרו.
    זריקות דיפרוספן קורטיזון,לא עזרו.
    בחודש הבא זריקת אפידורל במקום ספציפי תחת שיקוף בב"ח,האם זה יעזור?
    האם אין לי בררה אחרת אלא ללכת על ניתוח?
    אין לי מנוחה מתחושות אלו ימים ולילות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר גד,מצבי הבריאותי כשל דוד - תגובה

ד''ר גד ולן
    18/02/2012

התגובה היא הן לדוד ןהן לסמדר:
    1. בקע דיסק צווארי בד"כ גורם לכאבי צוואר עם הקרנה ליד ולא לרגל.
    2. בקע דיסק או היצרות תעלה בע"ש מתני גורמת לכאבי גב והקרנה לרגל.
    בחלק מהמטופלים המצבים מתקיימים בו זמנית.
    כל עוד אין נזק עצבי אפשר לנסות לטפל במשככי כאב, פיזיוטרפיה והזרקות תחת שיקוף במרפאת כאב.
    אם הכאב עקשן ולא מגיב ברמה שהמטופל מוכן לניתוח אז אפשר לשקול זאת בתנאי בבדיקת ה-MRI יש ממצא ברור שהוא אכן הגורם לכאב .
    תשובה ספציפית יותר אני יכול לתת רק לאחר בדיקה ועיון בבדיקות ההדמייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו