כאב באזור החוליות הצוואריות ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב באזור החוליות הצוואריות ...
    הודיה
    12/02/2008

זה מעל ל15 שנים אני סובלת מכאבים באזור הצוואר המקרינות לכוון הראש, כאבים על אנושיים בבדיקות השונות הרופאים אמרו לאיןנ משהו בעמוד השידרה הבא להראות על הכאב שלי . בC T האחרון ניתן היה לראות ככתוב" בגובה C5-C6הודגם זיז אחורי קטן פרה מדיאלי משמאל משיק לקידמת השק ביתר מרווחים תעלת השדרה ברוחב תקין. זוהו מספר מוקדים קטנטנים לוצנטיים בגופי החוליות , ללא חסר קליפתי, כמו כן נראו בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר משני הצדדים(ידוע על מחלה לאופרוליפורטיבית). אנא עזוא לי מדוע הכאב הבלתי פוסק?עברתי כל טיפול אפשרי כולל מסאגים מכל סוג , זריקות בראש ובצוואר טיפול אלטרנטיבי ועוד הרבה אין לי כוח לסבול יותר אפילו משככי כאבים חזקים מאוד אינם עוזרים. יחד עם זאת כאשר אני לוחצת את הראש על הקיר הכאב פוחת...אנא עזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: הודיה

ד``ר ליאור מרום
    12/02/2008

אין אפשרות לעזור לך ללא בדיקה. יחד עם זאת ,מה שאת מתארת אינו עולה בקנה אחד עם ממצאים ששיכים לתחלואת עמוד השדרה הצווארי ולכן תצטרכי למצוא מזור לא אצל מנתחים אלא ברפואה אלטרנטיבית
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו