אין שיפור לאחר נוקלאופלסטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין שיפור לאחר נוקלאופלסטי
    דיאנה
    25/04/2012

שלום רב,
    במשך מעל שנה וחצי סבלתי מכאבי גב תחתון חזקים מאוד, שהקרינו לאגן ולשתי הרגליים (בעיקר לרגל ימין) ובתקופה האחרונה התחילו להירדם לי הרגליים עד קצות האצבעות. לקח לרופאים המון זמן להפנות אותי לMRI בכדי לגלות שיש לי פריצת דיסק אך בסופו של דבר נפתרה התעלומה.
    האבחנה כפי שנמצאה בMRI: ב- L5-S1 פריצת דיסק מרכזית ופאראמידיאנית לשמאל קלה נושקת בשורש S1 השמאלי לפני צאתו מהשק הדוראלי.
    לאחר בדיקה אצל אורתופד כירורג מומחה בעמוד שדרה, הומלץ לי לעבור שאיבת דיסק וכך עשיתי.
    לצערי לא הרגשתי שיפור והקלה ניכרת בעוצמת הכאבים ובהגבלה בתנועה- מה שהשתנה זה שלפני הפרוצדורה הכירורגית היו לי כאבים בעיקר ברגל ימין וכעת הכאבים הם בעיקר בצד שמאל.
    הגעתי מספר פעמים לביקורת ולבדיקות אצל המומחה שניתח אותי אך הוא אמר שכרגע אי אפשר לקבוע האם הניתוח הצליח או כשל ויש להמתין עוד מספר חודשים.
    אך הכאבים מחמירים והופכים בלתי נסבלים- ההקרנה לרגל שמאל היא במהלך כל היום ובעיקר במצבי עמידה ושכיבה.

אני יודעת שאין אפשרות לתת לי עצות קונקרטיות ללא בדיקה גופנית, אך אודה בבקשה אם יינתן לי כיוון מה עליי לעשות? לפנות לרופא נוסף לבדיקה והתייעצות נוספת? לבחון אופציה של ניתוח או פרוצדורה נוספת?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין שיפור לאחר נוקלאופלסטי - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    25/04/2012

דיאנה שלום. כל האופציות שהזכרת מקובלות. הכל לשקול דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו