צריבת דיסק - משך החלמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבת דיסק - משך החלמה
    גל כהן
    14/02/2008

שלום ד"ר.

אני סובלת מדיסק מנוון L5-S1 . נקבע לי תור לצריבת דיסק. אני מבקשת לדעת כמה ימים נמשכת החלמה מהפעולה הזאת ? האם אפשר לחזור לעבודה פעילה לאחר יום או יומיים ? והאם יש סיכונים בפעולה זאת ?
    אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבת דיסק - משך החלמה

הוספת תגובה

• צריבת דיסק - משך החלמה

ד``ר ליאור מרום
    14/02/2008

מאוד מומלץ לשאול את השאלות הללו ועוד אחרות את המנתח !!
    באופן כללי- כיצד הסכמת לביצוע ניתוח מבלי לדעת את הסיכונים ??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבת דיסק-משך החלמה

גל כהן
    17/02/2008

ד"ר שלום,

אני חושבת שאתה צודק ויש שאלות שצריכים לשאול את המנתח, ואכן שאלתי אותו והבנתי שזו פעולה לא מסובכת ושאין בה סיכונים מיוחדים והיא נעשית באשפוז יום, תחת אולטראסאונד. פשוט שכחתי לשאול לגבי משך החלמה? ואת האמת אחרי שענית לי התחלתי באמת לפחד שאולי יש בזה סיכונים ולא הכל נאמר לי כמו שצריך. יש לי דיסק מנוון ובלט דיסק L5 S1 והסבירו לי שהצריבה אמורה לשנות את מבנה הדיסק ולגרום לפחות לחץ.
    אני אודה מאד מאד אם תוכל להגיד לי אם אכן יש סיכונים בפעולה זו ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבת דיסק-משך החלמה

ד``ר ליאור מרום
    18/02/2008

לכל האמור לעיל, ממליץ לך לשוחח שוב עם המנתח ולהבהיר עמו את כל הסוגיות כולל משך החלמה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו