בלט דיסק L3-L4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט דיסק L3-L4
    כהן אילת
    20/05/2012

שלום בת 40 סובלת מזה כ-5 שנים מבלט דיסק L3-L4. מזה כשנתיים רכשתי מוט ברזל אשר ממוקם בין 2 משקופים, אני נתלית על המוט כל יום בערך כדקה, וכך למעשה מבצעת מתיחה של הגב. זה עזר. כשנתיים בערך לא לקחתי אפילו חצי כדור.... יש עדיין קצת כאבים, אבל אין ספק שיש שיפור. עד שהגב נתפס עוד פעם בעוצמה חריפה מאוד. יכול להיות שתרגיל המתיחה הזה הסיב לי נזק? (האורטופד חושב שלא) האורטופד שולח אותי לרפואה משלימה, דיקור, כירופרקט, פיזיותרפיה, אבל אני רוצה לקצר את התהליך. אומנם זה "רק" בלט אבל הוא גורם לי לצרות צרורות. זה מאוד מאוד כואב. מה לגבי ניתוח שאיבת דיסק? האם מומלץ בגילי? מהם סיכוי הצלחה? סיכונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלט דיסק L3-L4

הוספת תגובה

• בלט דיסק L3-L4 - תגובה

ד''ר גד ולן
    21/05/2012

דעתי האישית היא שלפעולת "צריבת" דיסק סיכוי הצלחה נמוך יחסית מעבר לגיל 40, כך ש-40 הוא גיל גבולי אבל עדיין סביר לבצע את הפעולה.
    מדובר בפעולה בטוחה יחסית שהסיבוך הריאלי היחידי שלה הוא זיהום וכמובן אי הצלחה במובן שהכאב נשאר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו