כאבים עם טיפול אך ללא פיענוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים עם טיפול אך ללא פיענוח
    דנה
    30/07/2012

שלום ד"ר מרום הייתי אצלך במרפאה לאחר בדיקת MRI וטענת כי עליי לחזור על בדיקה שנית תוך חצי שנה, לצערי לקבוע תור למרפאתך לוקח הרבה זמן, ובעודני סובלת כאבים קשים הכוללים הירדמות של כל צד שמאל של הגוף ניגשתי לרופא אורטופד מומחה עמוד שדרה ד"ר רז נטע,אשר טען שאפילו עם מצבי יחמיר כאביי אינם שייכים לאורטופדיה אלא לנוירולוגיה, ניגשתי לד"ר גרוס ולאחר MRI מוחי התברר שאין לי שום בעיה מוחית והיא הפנתה אותי למרפאות חוץ רמבם לנוירוכירוג, יש לי לפי תוצאות הMRI - בלט דיסק דיפוזי הגורם להיצרות פורמינלית C4-5 וכן בלט מרכזיC6-7 וכן ציסטה ארכננוידלית אם איזור מילומלציה מעליו בגובה T2-3 האם תוצאות אלו במידה ויחמירו הם אלה שאחראים על הכאבים הבלתי אפשריים שהיני סובלת?
    אני לוקחת אוקסיקונטין 10-20 מ"ג 3 פעמים ביום,ישנם איזורים נוספים אשר רדומים (ההרגשה כאשר נוגעים היא כאילו אני עם כמה שמיכות מעלי) ירידה בשמיעה באוזן שמאל (רדומה,כמו מים) הירדמות באזור פי הטבעת,צינורית השתן והנרתיק.
    הייתי שמחה לדעת מה לעשות האם זה המצב להתמודד לעד? יש הרגשה שנפלתי בין הכיסאות, האם אני אמורה לחזור אליך או שנוירוכירוג יכול לעזור לי?
    תודה רבה על כל התייחסות, אני רק...בת 40 עם ילדים קטנים ופשוט מרותקת לכיסא כל פעולה מכאיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים עם טיפול אך ללא פיענוח - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    30/07/2012

מי שעוסק בממצאים כאלו הם נוירוכירוגים:הכוונה לציסטה בחוט השדרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו