כאבי גב רק בשינה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב רק בשינה.
    יוני
    09/08/2012

שלום,
    אני בן 30 ובשנה האחרונה אני לא מצליח לישון יותר מ 6 שעות (בערך). אחרי מספר שעות אני מתעורר מכאבי גב עליון שעוברים כחמש דקות אחרי שאני קם מהמיטה. חשוב לציין הכאב התחיל פתאום באחד הבקרים לפני כשנה (עשיתי ספורט - חדר כושר - במהלך התקופה שה קרה, לא עשיתי תרגילים חדשים, או קשים, האימון שלי היה מאוד מואזן).
    קיבלתי מהרופא אקרוקסיה שמאוד עזרה, אך ברגע שנגמרו הכדורים הכאב חזר למחרת, לאחר מכן קיבלתי זריקת קורטיזון שלא השפיעה.
    בנתיים החלפתי מזרון אך עדיין כל בוקר הכאב מופיע שוב. אם אני הולך לישון בחצי ישיבה (הראש מורם מאוד על הכרית) הכאב פוחת - אבל אז כואב הצוואר (וזה כבר לפורום אחר)...
    תודה רבה,
    יוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב רק בשינה.

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

יוני
    09/08/2012

הייתי גם במפסר רב של טיפולי פיזיוטרפיה - שגם לא הועילו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף - תגובה

ד''ר גד ולן
    09/08/2012

אם השינה היא סיבת כאבי הגב אז החשוד המיידי הוא המזרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורה בכל ספה, מזרן, מיטה

יוני
    09/08/2012

כמו שרמשתי.. גם אני חשבתי שזו הבעיה, זה קורה לי כל בכל מיטה שאני ישן, או על הספה בסלון, ובעקבות כך החלפתי מזרן למזרן אורטופדי (יקר מאוד..) אך ללא הועיל.
    ותודה על התשובה המהירה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו