חשוב לי מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב לי מאוד
    יעל
    14/08/2012

שלום,
    שמי יעל, אני לפני כשנתיים עשיתי ניתוח להגדלת חזה, מאז חודש בערך אחרי הניתוח החלו הבעיות של ברכיים הגב- והתגלה בלט דיסק, וחוליה רחוקה שנמצאה בMRI L5-S1 ספונדלוליזיס דרגה 1. ובקיצור רק סובלת ונמצאת בבעיית גב והקרנות וכל הטיפולים שיש עברתי, כיום עדיין ממשיכה בכירופרקטיקה.. עברתי סבל נוראי ועדיין קשה לי לתפקד , הייתי רוצה להתייעץ עמך ולקבל תשובה הכי כנה שיש - 1. האם יש סיכוי שזה יעבור הכאבים הללו עם כל הטיפולים שאני עושה כבר שנתיים... 2. נאם במידה ומה שהכי יעזור זה יהיה ניתוח להחלפת שתלים לאולי קטנים יותר יכול לעזור.. אני כמובן לא מעוניינת בגודל אחר ממה שיש לי כרגע זה גם מאוד פרופורציונלי ולא מוגזם בכלל, וכן לא רוצה לעבור שוב ניתוח, אך אני ממש צריכה ייעוץ כי אני סובלת ומבזבזת המון כספים על הטיפולים וכו וכו... וזה כבר שנתיים וגרם לכל גופי זעזוע רב בעיקר לגב וההשלכות האחרות... יש מצב שזה ישתפר ויעבור ע"י ספורט מסודר..? אשמח לכל ייעוץ אפשרי שיש בנוגע לבעייתי. תודה רבה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב לי מאוד

הוספת תגובה

• חשוב לי מאוד - תגובה

ד''ר גד ולן
    15/08/2012

יעל שלום,
    בעעיתך מורכבת מדי לייעוץ מקוון ועלייך לפנות להתייעצות עם מנתח עמוד שדרה במקום מגורייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו