מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפ לסובליםאבי26/09/2012
סבלתי מפריצות דיסק בגב וכאבים עזים, ממליץ בחום על רועי, מהמרכז ליוגה טיפולית בתל-אביב (וגם בדרום) שהציל אותי מניתוח וסבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי המלצה אחרת: מי צריך תרופות או
פיני28/09/2012ההתעסקות שלי עם רופאים התחילה אחרי תאונת עבודה מחרידה. הפכתי עולמות כדי למצוא דרך להקל על כאבי גב שהיו קשים מאוד. לצערי, בסוף עברתי ניתוח שעלה לי הון תועפות. לפני הניתוח, קיוויתי שהכול יסתדר. אבל 4 חודשים אחרי הניתוח קיללתי את עצמי על ההחלטה כי הכאבים היו פשוט בלתי נסבלים. במקום למצוא פתרון לאורך זמן הגעתי למבוי סתום. שכבתי במיטה מאוכזב וכאוב ולא היה לי שום חשק שוב לפנות לרופאים. לאט-לאט התחלתי להיכנס לדיכאון רציני. לא יודע מה היה קורה לי אילולא השיטה dds500 שהצליחה להוציא אותי מהבור. זה לא קרה ביום אחד. השיקום שלי היה הדרגתי ולקח כמה חודשים, אבל התוצאה הסופית הייתה שווה את זה. הכי חשוב שיכולתי להסתדר בכוחות עצמי כבר אחרי חודשיים של טיפול. בניגוד לניתוח שהיה רק פתרון זמני, dds500 התברר כטיפול לטווח ארוך. ברגע שטיפלתי בבעיה בדרך הנכונה- לא היה עוד צורך בתרופות או בזריקות שפעם קיבלתי בשפע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת DDS, PPC,TTM,ABC ודומיהם
שמחון השמח29/09/2012סליחה, אתה לא ד"ר זכאי \ ריטה\ פיתה\שמיטה מהפורומים המקבילים שכל פעם מגיב באותו סגנון אבל משנה את השם ככותב ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?