תיירת הזקוקה לייעוץ רפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיירת הזקוקה לייעוץ רפואי
    פאולינה
    05/10/2012

שלום רב,
    בת דודתי בת ה-22 סובלת מבעיות חמורות בעמוד השדרה עקב עומס פעילות גופנית, בעבר הלא רחוק היתה אלופת רוסיה בספורט אומנותי ועד היום עוסקת בריקוד ופעילות גופנית, אך עד לא מזמן נאמר לה מפי רופאי רוסיה כי עד גיל שלושים היא עשוייה למצוא את עצמה משותקת ברגליה אם כי עמוד השדרה שלה קורס. ברצוני להציל את בת דודתי ע"י רפואה ישראלית אך איני יודעת מה עליי לעשות... בת דודתי הינה תיירת, אין לה אזרחות ישראלית. חשוב לציין למה כ"כ חשוב לי שהיא תקבל את הטיפול פה ולא ברוסיה, זאת מכיוון שבפעם האחרונה שהיא אושפזה, היא אושפזה עקב שבירת חוליית הצוואר ע"י אחד הרופאים אשר סירב להאמין לה שאינה יכולה לסובב את הצוואר, הרופאים שם נוראים, וילדה כה צעירה זקוקה לקמצוץ תקווה, אלוף לא יוכל לתאר את חייו ללא רגליו, והיא סך הכל בת 22...

אנא, עזרו לי, תאמרו לי בבקשה כיצד אוכל לקבל טיפול בעבורה או לפחות ייעוץ ראשוני? האם יש אפשרות אמיתית להבטיח לה טיפול בארץ? במה זה כרוך?

בברכה ובכבוד רב,
    פאולינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיירת הזקוקה לייעוץ רפואי - תגובה

ד''ר גד ולן
    05/10/2012

יש הן באסותא והן במרכז רפואי הרצליה מחלקות לתיירות מרפא שיוכלו להפנות אותך לרופא מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיירת הזקוקה לייעוץ רפואי - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    05/10/2012

פאולינה שלום,
    זה תלוי באזור מגורייך- לכל בי"ח מרכזי יש מחלקה לתיירות חוץ שיכולה להפגיש אותה עם מנתחי עמו"ש מישראל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו