תוצאות ct גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות ct גב
    אופירה
    26/12/2012

שלום, אני סובלת מכאבי גב מזה מס' חודשים, לאחר נפילה על הגב התחתון. נמצאת במהלך סדרת טיפולי פיזיוטרפיה, האורטופד הפנה אותי לעשות CT בנוסף, אשמח לתגובתך לתוצאות שקיבלתי מהמכון לאחר ביצוע CT : להלן תוצאות בדיקה טומוגרפית ממוחשבת לע"ש מותני בגבהים L1 - S1: הבדיקה נעשתה בחתכים אקסיאלים, בחלונות רקמה רכה ובחלונות עצם. א. לפי הפלנר: מודגמת עמדה לורדוטית תקינה למעט ליסטזיס דרגה I ב- L3-S8. ב. בחתכים אקסיאלים: :L1 - L2 בגובה זיזים קידמיים. דיסק מוצר. בלט גרמי אנולרי אחורי שטוח עם לחץ על השק התקאלי. :L2 - L0 בגובה מבנה גרמי תקין. רוחב תקין של תעלת השידרה והפורמינות. אין עדות לבלט דיסק. :L0 - L3 בגובה מבנה גרמי תקין. רוחב תקין של תעלת השידרה והפורמינות. אין עדות לבלט דיסק. :L3 - L3 בגובה מבנה גרמי תקין. רוחב תקין של תעלת השידרה והפורמינות. אין עדות לבלט דיסק. :L3 - S1 בגובה ליסטזיס דרגה I עם ליזיס דו צדדי. פסוידו בלט אחורי של הדיסק עם לחץ על השורשים L3 בפורמינות ומגע בקידמת השק התקאלי. לסיכום: כמתואר. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות ct גב

הוספת תגובה

• תוצאות ct גב - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    26/12/2012

אופירה שלום.
    לא מדובר בממצאי טראומה אלא על דינויים ניוונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מובן לי

אופירה
    31/12/2012

תודה על תשובתך, לא הבנתי מה אתה אומר.., יכול לפרט את כוונתך? תודה מראש, אופירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מובן לי - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    31/12/2012

שינויים ניוונים (טעות כתיב עקב טלפון נייד)- שינויי גיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו