על ניתוחי גב עליון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על ניתוחי גב עליון
    מיקי
    08/01/2013

שלום רב, אני בת 30 סובלת כשנה וחצי מכאבים מאוד קשים בגב עליון צד ימין. הכאבים קשים משתקים מלווים בהתכוצויות ובקליקים של עצמות רק באיזור הזה של הגוף........... אני סובלת ממחלת האנדומטריוזיס ויש לי מצב נדיר וקשה. הכאבים מגיעים כל חודש למשך 3 ימים ובזמן ביוץ ואני ממש מרגישה שיש לי משהו "תקוע" שם. יש לי בת דודה עם נגע בעמוד השדרה ושקלו לנתח אותה אך הנגע נמצא בתעלת השדרה ובמעקב. אצלי הכאבים קשים מדי ואף גינקולוג לא מבין בגב ואני גמורה מכאבים ונפשית ורק רוצה שינתחו אותי למרות הסיכונים כדי לחפש ולקחת דגימה. הכאבים עוברים כלא היו לאחר הביוץ וכל חודש הכתף שלי עושה יותר ויותר קליקים ומציקה ואני מרגישה שההתכווצויות גורמות לנזקים בכתף - ההתכווצויות הם בדיוק בין הסקפולה ימין לעמוד שידרה באותו גובה ומקרינים עד לכף היד ולפעמים ללסת ימין תחתונה. זה בלתי נסבל ואני מוכנה לקחת כל סיכון אפשרי רק כדי שמצבי לא ידרדר.
    האם יש דבר כזה כמו אולטרסאונד עמוד שידרה לציסטות או נגעים או ניתוח כמו לפרוסקופיה כמו לאגן אלא לגב עליון שבו אפשר לסקור ולחפש איפה הדבר שעושה בי שמות יושב? אני מתנצלת שזה ארוך אני פשוט מאבדת את איכות החיים שלי ומנסה לעצור את ההידרדרות של הכאבים בזמן אשמח מאוד לתשובה , תודה רבה - מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על ניתוחי גב עליון

הוספת תגובה

• על ניתוחי גב עליון - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    09/01/2013

שלום לך,לא ניתן לבצע יעוץ פרטני לבעיה מסוג זה בפורום אינטרנט....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו