כאב חד בגב התחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חד בגב התחתון
    אייל
    23/01/2013

שלום, אני סטודנט להנדסה בן 24, לאורך השנים צצו לי מידי פעם כאבי גב תחתון קטנים שמרגישים כאילו הגב קצת נתפס וצריך לשחרר אותו, וזה היה עובר אחרי שהיתי מתאמן.

לאחרונה המעטתי בפעילות הגופנית על חשבון ישיבה ממושכת ולמידה. אתמול חטפתי כאב חד בצד ימין של הגב התחתון. קשה לי להסתכל על הרצפה (ככל שמוריד את הצוואר ככה הכאב בחלק שצייני מתחזק), וחצי מהתנועות הרגילות גורמות לכאב חד באזור הזה.

אומר שלפני 5 שנים עשיתי צילום גב ואמרו שיש לי עקמת של 12 מעלות אם אני לא טועה כתוצאה כנראה מישיבה ממושכת מול המחשב, כמו כן אני לא חושב שהגוף שלי ממש גמיש במצב כללי, ואולי זה קשור אבל כשאבא שלי היה בן 28 בערך היו לו כאבי גב מאוד חזקים והוא נזדקק לזריקות.

אני בעיצומה של תקופת מבחנים לחוצה בתואר שמחייבת ישיבה ממושכת מאוד ואני חושש מההשלכות במידה ואתעלם מהמצב לימים הקרובים ואכפה על עצמי ישיבה למרות הכאב. מה עליי לעשות? (גובה 1.77, משקל 72)

תודה רבה, אייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב חד בגב התחתון

הוספת תגובה

• כאב חד בגב התחתון - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    23/01/2013

אייל שלום,
    עליך להבדק- מאוד פשוט.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו