איבחון סיטי עמוד שידרה צוארי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבחון סיטי עמוד שידרה צוארי
    סיון
    01/05/2013

השמח אם תוכלו להסביר לי מה זה אומר תודה
    סריקת c4-c5
    הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה .
    הודגם בלט דיפוזי עם לחץ על שק הדורלי.
    קיימת היצרות פורמינלית דו צדדי יותר בולטת מימין מישני לקומפלקס דיסק אוטיאופיט.
    קיימת פרוטרוזייה דיסקית פארמדיאנית משמאל עם לחץ על שק הדורלי ועל מוצא של עיצב ההקפי השמאלי.
    תודה סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איבחון סיטי עמוד שידרה צוארי - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    01/05/2013

סיוון דלום.
    עקרונית מדובר על שינויים נייונים שחלקם גורם ללחץ עצבי בגבהים הנ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לאבחון הסיטי

סיון
    01/05/2013

זה התחיל לפני שלושה שבועות כתוצאה מעבודה פיזית שהרמתי כבד והתחיל לי דקירות באזור הצוואר והכתף הכל ניתפס בצורה מאוד חזקה לאחר כשבוע וחצי החל להישתחרר לסירוגים בנוסף לטיפול שקיבלתי אבל מה שקורה עכשיו זה כאבים פנימיים מאוד חזקים זה מקרין לי ליד לצוואר בצד השני אני לא יכולה לסובב את הראש ממש עד הסוף זה כאבים פשוט בלתי נסבלים שאוכלים אותי מבפנים כתוצאה מזה יש לי זרמים לאורך היד והיא נרדמת לי מה אני אמורה לעשות כי זה לא עובר ולא משתפר זה פשוט הפך להיות מגבלה ועוד כמובן שאני צריכה לחזור לעבוד שכן עבודתי היא פיזית אני מרימה כבד תודה שוב סיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לאבחון הסיטי - תגובה

ד''ר גד ולן
    01/05/2013

תהיי פרקטית, בפורום הרי לא ייתנו לך פיתרון אז כדאי שתתייעצי עם מנתח ע"ש באיזור מגורייך שאולי יוכל להציע לך פתרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו