מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי לידהנועה23/06/2013
שלום,
אסביר מקרה שקרה לי ואודה לכם אם תתנו את דעתכם מה זה יכול להיות.
בזמן שהייתי בחדר הלידה הגיעה רופאה לשים לי את האפידורל, היא דקרה אותי מספר רב של פעמים ואמרה שהיא לא מוצאת את הנקודה, דקרה ללא הפסקה ואמרתי לה שהכאב של הדקירות בלתי נסבל ושאני כבר לא יכולה והאחות שהייתה שם אמרה לה שאולי היא תקרא לרופא אחר אבל זו אמרה לה שאין צורך ואז היא הפסיקה הכל והלכה.
בסוף לא קיבלתי את האפידורל ושאלתי למה זה קרה כל זה? למה דקרה אותי כל כך הרבה אז המיילדת אמרה לי "היא בן אדם אנשים טועים, בן אדם עושה טעויות לפעמים" אז שאלתי מה יהיה אז היא אמרה שיגיע יותר מאוחר רופא יותר מנוסה שיעשה את האפידורל. אמרתי לה שנורא כואב לי הגב ואם זה לא מזיק כל הדקירות האלה אז היא אמרה שממש לא כי לא הזריקה את החומר רק דקרה.
בבוקר למחרת שאישרו לי לקום מהמיטה עד מחרתיים אני הולדכת עקום ולא יציב ואני לא מבינה אם זה מזה אן מהלידה...
מה זה יכול להיות? מה האפשרויות הקיימות? האם כדאי להתריע על כך? אני עדיין בבית חולים ובחששות שאולי משהו קרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/06/2013מזל טוב,
הפורום לא מבצע דיון אקדמי בסגנון שאת מבקשת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?