מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביי תופת דחוף ביותרמישהי02/04/2014
שלום רב
אני בת 43 כמעט שנה סבלתי מכאבים באזור פרק ירך ומעל הישבנים תחילה קיבלתי טיפול תרופתי כמו אטופן נקסין נרות וולטרן ארקוקסיה ברקסין כל אלה עזרו לכמה ימים בלבד אך עם הזמן הכאב הלך והחמיר ואז התחילו זריקות סטרואידים זריקה ראשונה עזרה ליותר מחודש היה נהדר יכולתי לישון בלילות אך כעבור חודש הכאב חזר ובגדול כך קיבלתי 4 זריקות כשהתווך הלך ופחת אחריי כמה ימים הכאבים חזרו יותר ויותר כאבים עד כדיי צליעה קשה ברגל הנו אותי לראומטולוג בשאלה של בעיית מפרק ירך עשיתי מיפוי עצמות תקין עשיתי MRI מפרק תקין הפנה אותי לאורטופד מומחה למפרקים שזו הפנתה אותי לMRI אגן עמוד שדרה ומפרק בינתיים המליצה לא לדרוך על הרגל ולטענתה אין טיפול שיכול להועיל אם לא הגבתי לכל מה שקיבלתי .
בינתיים הכאבים נוראיים MRI רק בעוד חודש אני לא ישנה הכאבים מתפשטים מיום ליום לעוד אזורים אני לא יכולה לשבת ללכת או לעמוד יותר מ5 דקות לא לעלות מדרגות היות שאין לי ימיי מחלה ולא ימיי חופשה אני נאלצת להגיע לעבודה עם כל הכאב והסבל יש לציין שיש לי מרחק הליכה מהבית לעבודה 10 דקות כבר כמה פעמים נתקעתי באמצע הדרך כי הרגל לא סחבה בינתיים אני בלי טיפול בלי מעקב ובעיקר סובלת מכאביי תופת
אנא עזרתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאביי תופת דחוף ביותר - תגובה
ד``ר ליאור מרום02/04/2014במקרה חרום פונים לחדר מיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?