כאביי תופת דחוף ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאביי תופת דחוף ביותר
    מישהי
    02/04/2014

שלום רב
    אני בת 43 כמעט שנה סבלתי מכאבים באזור פרק ירך ומעל הישבנים תחילה קיבלתי טיפול תרופתי כמו אטופן נקסין נרות וולטרן ארקוקסיה ברקסין כל אלה עזרו לכמה ימים בלבד אך עם הזמן הכאב הלך והחמיר ואז התחילו זריקות סטרואידים זריקה ראשונה עזרה ליותר מחודש היה נהדר יכולתי לישון בלילות אך כעבור חודש הכאב חזר ובגדול כך קיבלתי 4 זריקות כשהתווך הלך ופחת אחריי כמה ימים הכאבים חזרו יותר ויותר כאבים עד כדיי צליעה קשה ברגל הנו אותי לראומטולוג בשאלה של בעיית מפרק ירך עשיתי מיפוי עצמות תקין עשיתי MRI מפרק תקין הפנה אותי לאורטופד מומחה למפרקים שזו הפנתה אותי לMRI אגן עמוד שדרה ומפרק בינתיים המליצה לא לדרוך על הרגל ולטענתה אין טיפול שיכול להועיל אם לא הגבתי לכל מה שקיבלתי .
    בינתיים הכאבים נוראיים MRI רק בעוד חודש אני לא ישנה הכאבים מתפשטים מיום ליום לעוד אזורים אני לא יכולה לשבת ללכת או לעמוד יותר מ5 דקות לא לעלות מדרגות היות שאין לי ימיי מחלה ולא ימיי חופשה אני נאלצת להגיע לעבודה עם כל הכאב והסבל יש לציין שיש לי מרחק הליכה מהבית לעבודה 10 דקות כבר כמה פעמים נתקעתי באמצע הדרך כי הרגל לא סחבה בינתיים אני בלי טיפול בלי מעקב ובעיקר סובלת מכאביי תופת
    אנא עזרתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאביי תופת דחוף ביותר

הוספת תגובה

• כאביי תופת דחוף ביותר - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    02/04/2014

במקרה חרום פונים לחדר מיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו