בעיה בצוואר לאחר תאונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בצוואר לאחר תאונה
    דוד
    30/04/2014

עברתי תאונת דרכים לפני שנה שבו נפגעתי מאחורה בצוואר ובגב.
    בצוואר היה לי צליפת שוט לפי האורטופד.
    מאז יש לי צוואר תפוס רוב הזמן ונוקשות בצוואר.
    מעבר לכך יש לי לעיתים קרובות במהלך היום לחץ או נוקשות בצוואר שמכריח אותי לסובב את הצוואר והדבר לעיתים מוציא קליקים חזקים מאוד ואני מדגיש חזקים . ואני מאוד מודאג מכך.
    הפיזיותרפיסט שמטפל בי אמר לי שהוא מודאג מאוד מהעניין של הטיקים שיש לי בצוואר מכיוון שהם גורמים לטענתו לשחיקה של המפרקים בצוואר וכן לנזק נוסף.
    האם זה נכון?

מצד אחד אני חייב לעשות את הסיבוב של הצוואר או משיכה כדי לשחרר את הנוקשות החזקה (זה קורה כל דקה בערך) ומצד שני לעיתים זה גורם לקליקים חזקים מאוד וזה מפחיד . כאילו משהו נשבר שם. הקליקים הם בדרך כלל בחוליה C7

בנוסף יש לי תחושה הרבה פעמים שהצוואר עקום ולא עומד במקום.

1.אבקש לדעת ממה נובע הנוקשות בצוואר התמידית.. וממה נובעים הקליקים החזקים והאם זה יכול לגרום נזק לצוואר?

2.האם MRI יכול לעלות על הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בצוואר לאחר תאונה

הוספת תגובה

• מדוע אין מענה???

דוד
    02/05/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בצוואר לאחר תאונה - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    02/05/2014

שלום,
    בעייתך סבוכה מידי למענה בפורום אינטרנטי.
    פנה ליעןץ מנתח עמ"ש להמשך פעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו