ניתוח לתיקון עקמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לתיקון עקמת

שלום, אני בן 18 וכבר כמה שנים שיש לי עקמת חמורה של מעל 40 מעלות. העקמת גורמת לי גם לכאבי גב ולא פעם שכבר והציעו לי לעבור ניתוח. הרופא אמר שהוא מאוד ממליץ לי לעשות ניתוח כיוון שהעקמת עלולה לגרום לי לבעיות תפקוד ונשימה (כיוון שהיא לוחצת על הצלעות והריאות). אני ממש מפחד מהניתוח ורציתי לשאול מה אחוזי ההצלחה שלו? האם כדאי בכלל לעשות אותו? אני מפחד שהוא עלול לגרום לי לנכות, בכל זאת מדובר בעמוד השדרה, מה הסיכוי שזה יקרה? ושאלה אחרונה, האם יש דרך אחרת מלבד ניתוח? אני מעדיף להמנע מניתוח ככל שניתן. תודה רבה לעונים!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לתיקון עקמת

הוספת תגובה

• תשובה

הדר
    19/03/2015

היי אני בת 17 ועברתי את הניתוח לפני שלוש חודשים. יש 95% הצלחה והסיכויים שלא זה 1% (הגיוני בטח שזה במקרים הקשים) וכל מה שאני אומרת זה הרופא שניתח אותי אמר לי. קראתי הרבה על הניתוח והתייעצתי עם מלא רופאים ומומלץ לעשות את הניתוח אם יש 50 מעלות ויותר כמובן שיש עוד דברים שצריך לבדוק עם הרופא . בעיקרון אין מה לפחד יש מכשירים בניתוח שדואגים שאתה בסדר לאורך כל הניתוח מה שכן הכאבים שאחרי בלתי ניסבלים לשלוש שבועות אבל בכל זאת אניי מרוצה שעשיתי כי זה באמת חשוב! אם יש לך עוד שאלות אתה יכול לדבר איתי ואני ישמח לענות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

הדר
    19/03/2015

אהה ושחכתי להגיד לך שאין דרך אחרת לגיל שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

הדר
    19/03/2015

במקרים הקשים זה 70-100 מעלות אין לך מה לפחד ואם הרופא המליץ לך אז כדאי לך לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקמת

הדר
    18/05/2015

הי הדר אשמח לדעת איזה סוג ניתוח עברת ומי ניתח אותך והאם כיום את סובלת מכאבים או מוגבלויות
    תודהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לתיקון עקמת - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    18/05/2015

עלייך להחליט מה אתה רוצה לעשות......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו