קשר בין המנגיומה לבין פריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר בין המנגיומה לבין פריצת דיסק
    פרופ` אייל יצחיאק
    22/06/2015

היי, אני בת 36, מזה כחצי שנה עם כאבים חזקים בצוואר, כתף ויד.
    היום הגיעו תוצאות MRI :
    יישור הלורדוזיס הצווארית.
    מודגמת פריצת דיסק בגובה C6-C7 עם אפקט מסה על חוט השדרה.
    במישורים הסגיטאליים גם מודגם מוקד בעל אות גבוה זעיר בגוף החולייה C4 אשר עובר דיכוי שומן. קוטרו 4 מ"מ, ככל הנראה המנגיומה.

* האם המנגיומה מסוכן? צריך להסיר? זה מה שגורם לכאב? או הפריצת דיסק.
    תודה, חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריצת דיסק - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    24/06/2015

פריצת הדיסק היא הענין לכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עשית עד היום ??

Nature
    24/07/2015

שלומות חן,

מקווה שנרגעת מתוצאות ההדמיה בעניין הגידול.

במקרה של לחץ עצבי באזור הצוואר, הכאב עשוי להיות ברמות גבוהות מאוד.

קשה מאוד לחיות ולתפקד עם כאב תקופה ארוכה כל כך

במיוחד כשהכאב מפוזר על שטח די גדול מהגוף שלנו.

וכולם מצפים מאיתנו שנמשיך לתפקד כרגיל.

בדומה לרופאים, גם לפיזיותרפיסטים יש תתי התמחויות.
    טיפולים אצל פיזיותרפיסט מומחה בשיטת מיתלאנד או מקנזי רמה 3 ומעלה,
    עשויים להביא במהרה מזור לכאבייך.

רפואה והחלמה
    Health is our Nature

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטה אנדוסקופית זעירה

טל
    27/07/2015

היי, מתוך הבנה ותובנות שקיבלתי אני ממליץ לך לפנות ד״ר שלמה דוידוביץ לאבחון, יש לו קליניקה ברעננה והוא מנהל היחידה הנוירוכירוגית בבלינסון.

הוא אחד הרופאים היחידים בישראל שמשתמש בשיטה האנדוסקופית הזעירה בפריצת דיסק צווארית ללא שתל

רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

טלסקי
    21/09/2015

לכולם יש פרצים ובלטים בדיסק ולרוב האנשים אין סימפטומים של כאב, יש לך כנראה ,tension myositis כאבי גב כולל פריצות דיסק לא מובנות ע"י הרופאים, זה לא מה שיוצר את הכאב אלה מתח וזעם שנוצר בתת מודע, מחלה של העולם המודרני, מציע לך לקרוא על התופעה הזאת ותתרפאי כמו שאני נרפאתי אחרי כאבי גב כורניים שהשאירו אותי במיטה כשנתיים כולל הקרנות לרגליים! תחפשי ספר healing back pain של פרופסור jon sarno התגלית שלו מדהימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    21/09/2015

אני מבין שמינית את עצמך לאינסטנציה המקצועית של הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דר

טלסקי
    21/09/2015

אני הייתי במיטה שנתיים עם הקרנות לרגליים, מבחור בן 28 פעיל הפכתי לנכה, אחרי זריקות, כירופרקטיקה, פיזותריפה ושלל הקשקושים שיש לרפואה להציע בנושא הזה (אפילו הייתי בישקום בתל השומר וגם קיבלתי זריקות פרולוטריפה) שום דבר לא עזר, פשוט הבנתי את האמת, ממליץ לקרוא את הספר healing back pain של פרופסור jon sarno ותוכל לעזור למטופלים שלך יותר, כי אני נכוותי מהרפואה המערבית שלעתים רבות פוגעת יותר מאשר עוזרת.. (וכן אני יודע שקשה לצאת מהקופסא של מה שלמדתם בבית הספר לרפואה) , רוב כאבי הגב כולל פריצות דיסקים נובאים מבעיה נפשית ולא פיזית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו