מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר בין המנגיומה לבין פריצת דיסקפרופ` אייל יצחיאק22/06/2015
היי, אני בת 36, מזה כחצי שנה עם כאבים חזקים בצוואר, כתף ויד.
היום הגיעו תוצאות MRI :
יישור הלורדוזיס הצווארית.
מודגמת פריצת דיסק בגובה C6-C7 עם אפקט מסה על חוט השדרה.
במישורים הסגיטאליים גם מודגם מוקד בעל אות גבוה זעיר בגוף החולייה C4 אשר עובר דיכוי שומן. קוטרו 4 מ"מ, ככל הנראה המנגיומה.
* האם המנגיומה מסוכן? צריך להסיר? זה מה שגורם לכאב? או הפריצת דיסק.
תודה, חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק - תגובה
ד``ר ליאור מרום24/06/2015פריצת הדיסק היא הענין לכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עשית עד היום ??
Nature24/07/2015שלומות חן,
מקווה שנרגעת מתוצאות ההדמיה בעניין הגידול.
במקרה של לחץ עצבי באזור הצוואר, הכאב עשוי להיות ברמות גבוהות מאוד.
קשה מאוד לחיות ולתפקד עם כאב תקופה ארוכה כל כך
במיוחד כשהכאב מפוזר על שטח די גדול מהגוף שלנו.
וכולם מצפים מאיתנו שנמשיך לתפקד כרגיל.
בדומה לרופאים, גם לפיזיותרפיסטים יש תתי התמחויות.
טיפולים אצל פיזיותרפיסט מומחה בשיטת מיתלאנד או מקנזי רמה 3 ומעלה,
עשויים להביא במהרה מזור לכאבייך.
רפואה והחלמה
Health is our Nature* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטה אנדוסקופית זעירה
טל27/07/2015היי, מתוך הבנה ותובנות שקיבלתי אני ממליץ לך לפנות ד״ר שלמה דוידוביץ לאבחון, יש לו קליניקה ברעננה והוא מנהל היחידה הנוירוכירוגית בבלינסון.
הוא אחד הרופאים היחידים בישראל שמשתמש בשיטה האנדוסקופית הזעירה בפריצת דיסק צווארית ללא שתל
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
טלסקי21/09/2015לכולם יש פרצים ובלטים בדיסק ולרוב האנשים אין סימפטומים של כאב, יש לך כנראה ,tension myositis כאבי גב כולל פריצות דיסק לא מובנות ע"י הרופאים, זה לא מה שיוצר את הכאב אלה מתח וזעם שנוצר בתת מודע, מחלה של העולם המודרני, מציע לך לקרוא על התופעה הזאת ותתרפאי כמו שאני נרפאתי אחרי כאבי גב כורניים שהשאירו אותי במיטה כשנתיים כולל הקרנות לרגליים! תחפשי ספר healing back pain של פרופסור jon sarno התגלית שלו מדהימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד``ר ליאור מרום21/09/2015אני מבין שמינית את עצמך לאינסטנציה המקצועית של הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר
טלסקי21/09/2015אני הייתי במיטה שנתיים עם הקרנות לרגליים, מבחור בן 28 פעיל הפכתי לנכה, אחרי זריקות, כירופרקטיקה, פיזותריפה ושלל הקשקושים שיש לרפואה להציע בנושא הזה (אפילו הייתי בישקום בתל השומר וגם קיבלתי זריקות פרולוטריפה) שום דבר לא עזר, פשוט הבנתי את האמת, ממליץ לקרוא את הספר healing back pain של פרופסור jon sarno ותוכל לעזור למטופלים שלך יותר, כי אני נכוותי מהרפואה המערבית שלעתים רבות פוגעת יותר מאשר עוזרת.. (וכן אני יודע שקשה לצאת מהקופסא של מה שלמדתם בבית הספר לרפואה) , רוב כאבי הגב כולל פריצות דיסקים נובאים מבעיה נפשית ולא פיזית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?