פריצת דיסק לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק לאחר לידה
    צליל חכם
    25/08/2015

שלום, אני בת 27 חצי שנה לאחר לידה, במהלך חצי השנה האחרונה ניסיתי כל טיפול אלטרנטיבי אפשרי בעקבות כאבים בעכוז שמאל המקרינים לרגל שמאל בכל תנוחה אפשרית ובעיקר בישיבה ובדריכה וכמו כן ביצעתי זריקת בלוק אפידורל. ביצעתי MRI שבו נמצאה פריצת דיסק גדולה בחוליות L4-L5 הלוחצת על העצבים ומקרינה לרגל שמאל בחלק האחורי לאורך כל הרגל למעט כף הרגל בה אני מרגישה לעיתים תחושת נימול.בנוסף אני מרגישה תחושת שריפה באזור השוק האחורי. הכאב מוקל מעט אך ורק בשכיבה ובמהלך הלילה אני מתעוררת מהכאב מספר פעמים. אני נוטלת משככי כאבים אך הכאב עדיין לא מרפה. יש לי שליטה בסוגרים ואין לי club foot. מספר מומחים המליצו לי על ניתוח והציגו בפניי 2 אפשרויות: ניתוח פתוח וניתוח זעיר. ברצוני לדעת מה לדעתך עליי לעבור? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק לאחר לידה

הוספת תגובה

• פריצת דיסק לאחר לידה - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    25/08/2015

שלום.
    פרטים במייל שנשלח אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכאב לא נובע מפריצת הדיסק!!!!

טלסקי
    21/09/2015

לכולם יש פרצים ובלטים בדיסק ולרוב האנשים אין סימפטומים של כאב, יש לך כנראה ,tension myositis כאבי גב כולל פריצות דיסק לא מובנות ע"י הרופאים, זה לא מה שיוצר את הכאב אלה מתח וזעם שנוצר בתת מודע, מחלה של העולם המודרני, מציע לך לקרוא על התופעה הזאת ותתרפאי כמו שאני נרפאתי אחרי כאבי גב כורניים שהשאירו אותי במיטה כשנתיים כולל הקרנות לרגליים! תחפשי ספר healing back pain של פרופסור jon sarno התגלית שלו מדהימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו