מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסק לאחר לידהצליל חכם25/08/2015
שלום, אני בת 27 חצי שנה לאחר לידה, במהלך חצי השנה האחרונה ניסיתי כל טיפול אלטרנטיבי אפשרי בעקבות כאבים בעכוז שמאל המקרינים לרגל שמאל בכל תנוחה אפשרית ובעיקר בישיבה ובדריכה וכמו כן ביצעתי זריקת בלוק אפידורל. ביצעתי MRI שבו נמצאה פריצת דיסק גדולה בחוליות L4-L5 הלוחצת על העצבים ומקרינה לרגל שמאל בחלק האחורי לאורך כל הרגל למעט כף הרגל בה אני מרגישה לעיתים תחושת נימול.בנוסף אני מרגישה תחושת שריפה באזור השוק האחורי. הכאב מוקל מעט אך ורק בשכיבה ובמהלך הלילה אני מתעוררת מהכאב מספר פעמים. אני נוטלת משככי כאבים אך הכאב עדיין לא מרפה. יש לי שליטה בסוגרים ואין לי club foot. מספר מומחים המליצו לי על ניתוח והציגו בפניי 2 אפשרויות: ניתוח פתוח וניתוח זעיר. ברצוני לדעת מה לדעתך עליי לעבור? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/08/2015שלום.
פרטים במייל שנשלח אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכאב לא נובע מפריצת הדיסק!!!!
טלסקי21/09/2015לכולם יש פרצים ובלטים בדיסק ולרוב האנשים אין סימפטומים של כאב, יש לך כנראה ,tension myositis כאבי גב כולל פריצות דיסק לא מובנות ע"י הרופאים, זה לא מה שיוצר את הכאב אלה מתח וזעם שנוצר בתת מודע, מחלה של העולם המודרני, מציע לך לקרוא על התופעה הזאת ותתרפאי כמו שאני נרפאתי אחרי כאבי גב כורניים שהשאירו אותי במיטה כשנתיים כולל הקרנות לרגליים! תחפשי ספר healing back pain של פרופסור jon sarno התגלית שלו מדהימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?