מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב גב וגידול...גלה20/11/2015
כבר תקופה מאוד ארוכה של 6 חודשים אני מתלוננת על כאבים חזקים בגב תחתון צד שמאל לכיוון הירך וגם למעלה יותר הגב.
אורטופד אמר שזה כתוצאה מפריצת דיסק (ישנה) L4,5 S1. וישיבה ממושכת בעבודה ...וחוסר פעילות גופנית..
לפני כ3 שבועות הרגשתי גוש מוזר וכמובן כואב (מעל המפשעה לכיוון מפרק הירך אבל בבטן..)
הגעתי לרופא משפחה שאמר שזה ככל הנראה קילה (הרנייה)..ושלח אותי לעשות אולטרסאונד רקמות רכות. שלשום עשיתי את הבדיקה (כמובן שאין תוצאות מוקדם מידי) אבל הטכנאי אמר שזה בוודאות לא הרניה גדול מידי וזה גוש שצריך לבדוק אם ממאיר או שפיר..
אני מאוד לחוצה והכאב באמת לא נסבל ... משככי כאבים כמו כוסות רוח למת..אני כמובן ממשיכה לעבוד אבל זה לא נורמלי ..אני כבר לא יודעת מה לעשות .יש לציין שלפני חודשיים עברתי הפלה בשבוע 12 לאחר תרומת ביציות.. אני לא מאמינה שיש לזה קשר נכון?
אני בת 44.
אשמח לתשובה אם יש לי בכלל מה לעשות כי הכאבים איומים..ואני כל הזמן מחפשת לשנות תנוחות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב וגידול... - תגובה
ד``ר ליאור מרום20/11/2015שלום.
שאלתך אינה מתאימה להתיחסות במסגרת פורום אינטרנטי.
דרוש יעוץ רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?