כאב גב וגידול...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב וגידול...
    גלה
    20/11/2015

כבר תקופה מאוד ארוכה של 6 חודשים אני מתלוננת על כאבים חזקים בגב תחתון צד שמאל לכיוון הירך וגם למעלה יותר הגב.
    אורטופד אמר שזה כתוצאה מפריצת דיסק (ישנה) L4,5 S1. וישיבה ממושכת בעבודה ...וחוסר פעילות גופנית..
    לפני כ3 שבועות הרגשתי גוש מוזר וכמובן כואב (מעל המפשעה לכיוון מפרק הירך אבל בבטן..)
    הגעתי לרופא משפחה שאמר שזה ככל הנראה קילה (הרנייה)..ושלח אותי לעשות אולטרסאונד רקמות רכות. שלשום עשיתי את הבדיקה (כמובן שאין תוצאות מוקדם מידי) אבל הטכנאי אמר שזה בוודאות לא הרניה גדול מידי וזה גוש שצריך לבדוק אם ממאיר או שפיר..
    אני מאוד לחוצה והכאב באמת לא נסבל ... משככי כאבים כמו כוסות רוח למת..אני כמובן ממשיכה לעבוד אבל זה לא נורמלי ..אני כבר לא יודעת מה לעשות .יש לציין שלפני חודשיים עברתי הפלה בשבוע 12 לאחר תרומת ביציות.. אני לא מאמינה שיש לזה קשר נכון?
    אני בת 44.
    אשמח לתשובה אם יש לי בכלל מה לעשות כי הכאבים איומים..ואני כל הזמן מחפשת לשנות תנוחות ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב וגידול...

הוספת תגובה

• כאב גב וגידול... - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    20/11/2015

שלום.
    שאלתך אינה מתאימה להתיחסות במסגרת פורום אינטרנטי.
    דרוש יעוץ רפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו