פריצות דיסק והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצות דיסק והריון
    שוש
    29/12/2015

שלום רב לכם, אני עם שתי פריצות דיסק l4 l5 s1, סובלת מאוד ולא עובדת כבר חצי שנה. אתמול החלו כאבים עזים מאוד ונאלצתי לשכב. אני אחרי החזרת עוברים ולכן גם לא יכולה לקחת שום תרופה להקלה, מלבד אקמול שלא עוזר. מדובר ממש כמו קצרים חשמליים בגב תחתון ורק בשכיבה על הצד יש טיפה הקלה ואז יש הקרנות נוראיות לשתי הרגליים. יש משהו שכן אפשר לעשות במצבי, להקלה? אני כל היום במיטה עם כאבים חזקים ביותר בוכה ומתוסכלת.אודה על תשובתכם המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצות דיסק והריון

הוספת תגובה

• פריצות דיסק והריון - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    29/12/2015

מומלצת פניה לחדר מיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה מה יכולים במיון לעשות?

שוש
    29/12/2015

האם יש תרופה מסויימת ששם כן ניתן לתת? אני נחשבת בהריון ולא ממהרים לטפל בי. השאלה אם במיון יכולים?
    והאם כדאי, בגלל כל המחלות שם?
    הסבל הוא נוראי, אבל יש לי כנראה תינוק בבטן.
    תודה רבה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי....

שוש
    30/12/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו