כאבים תמידיים בגב עליון צד ימין עם הקרנה לבטן ימין עליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים תמידיים בגב עליון צד ימין עם הקרנה לבטן ימין עליונה
    איריס
    11/03/2016

דוקטור שלום
    אני בת 44 עברתי תאונת דרכים לפני שנה התהפכתי עם האוטו ישבתי מאחורה ולא הייתי קשורה איבדתי הכרה והתעוררתי הפוכה לגמרי מהמצב שבו הייתי לפני . אני לא יודעת מה קרה בדיוק אבל מאז יש לי כאבים איומים בגב אמצעי באזור t10 עשיתי ct ראו המיניוגיומה בגוף חוליה t10 כמו כן ראו היסתיידיות הייתי אצל מומחה הוא אמר שזו לא הסיבה לכאבים ואני צריכה לעשות פיזוטרפיה וללמוד לחיות ככה אני ממש סובלת ובבוקר לוקח לי לקום מהמיטה 1/2 שעה עם כאבי תופת אני מכופפת לגמרי ולא יכולה להתיישר
    איזה בדיקות אתה ממליץ עוד לעשות כדי להבין מאיפה הכאב הנורא????בתודה מראש איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים תמידיים בגב עליון צד ימין עם הקרנה לבטן ימין עליונה - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    11/03/2016

הבדיקה בסך הכל תקינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על איזה כיוון בדיקות אתה ממליץ?

איריס
    11/03/2016

מאיפה הכאבים הנוראיים איך ממשיכים? שאני יושבת אני לא מצליחה לקום לעמידה זה כרוך בכאבים קשיח ולא מצליחה להתכופף האם כדאי לעשות Mir?צירפתי קובץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו