ניתוח עמוד שדרה מותני כאבים חוזרים לאחר הניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח עמוד שדרה מותני כאבים חוזרים לאחר הניתוח
    עמיר
    11/08/2016

שלום רב אשתי עברה ניתוח גב במדיקל סנטר אצל פרופסור גיבשטיין לפני 7 חודשים בתאריך 3.1.16 לפי המנתח הניתוח עבר בהצלחה ללא ספק הייתה הקלה משמעותית בכאבים ועלייה באיכות החיים אך הכאבים לא פסקו לגמרי אשתימכמובן לא עובדת כל התקופה ומשתדלת לשמור על הגב מזה מספר חודשים הכאבים חזרו פנינו לאורטופד בכללית שהפנה אותה לצילום סיטי והיום ה 11.8.16 היא חזרה לאורטופד עם הצילום והוא אמר שהפריצת דיסק חזרה באותו המקום גובהה L4 5 פריצה גדולה מאוד
    השאלה שלי האם זה יתכן עברו רק 7 חודשים מהניתוח ואם כן מה עלינו לעשות עכשיו לפני שהמצב יחמיר
    דר גד ולן גם בדק אותה לפני הניתוח הראשון והמליץ על ניתוח ניסיתי היום לקבוע תור ליעוץ אצל וולן אך אין תורים בזמן הקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח עמוד שדרה מותני כאבים חוזרים לאחר הניתוח - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    11/08/2016

מה השאלה ??????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי היא כזאת

עמיר
    15/08/2016

האם יתכן שאשתי 7 חודשים לאחר ניתוח גב כל הכאבים חזרו לה היא עשתה צילום ct שהדגים פריצת דיסק באותו מקום ואותו גודל כאילו לא היה ניתוח בכלל
    ומה עלינו לעשות עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי היא כזאת - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    16/08/2016

הכל יתכן. חזרו למנתח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו