מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- sciatic pain L5 /S4נירו29/10/2016
שלום רב,
נאמר לי ע"י אוסטאופת מומחה לאנטומיה קלינית שיש לי:
sciatic pain L5/S4
sciatic sensitivity bilateral talus
tendinitis ext malleolus tendon
מה זה אומר?
הוא קבע זאת לפי בדיקה קלינית שלו וטיפל בי במניפולציות ששחררו את הכאבים בצד שמאל של הצוואר,גב תחתון,אגן ורגליים. האם כדאי לעשות גם צילום מסוים לאור מה שהעלה? הבנתי ש-L5 משפיע על החלק התחתון של הרגליים,עקבים וכף רגל. ו-S4 על איזה חלק? אני באמת סובל מכאבים בעקב, דלדול כריות השומן,פלטפוס,קלקנאוס בולגוס,פרונציה. באשר לקיצור גיס אכילס ואי ספיקה של גיד הטיביאליס האחורי שהאורתופד כתב האוסטאופת אמר שאין בעיה מכנית ברגל ושהגידים מכווצים מעמוד השדרה ושהוא עשה מניפולציות באמת הגידים השתחררו.
*לצורך אבחנה מבדלת, איזה כאבים מזוהים בכף היד ,בשורש כף היד ובאגודל שמקורם מעמוד השדרה הצווארי? אורתופד כף יד הפנה אותי לראומטולוג.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום29/10/2016לא הייתי מסתמך על מה שנאמר לך על ידי...
תזדקק לבדיקה קלינית של מנתח עמוד שדרה בכדי לשמוע דעה בענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?