כן פענוח mri לאחר תאונת דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כן פענוח mri לאחר תאונת דרכים
    אסף
    02/05/2017

בפבואר האחרון עברתי תאונת דרכים ומאד יש לי כאבים בכל הגב עשיתי מיפןי עצמות נמצא קליטה מוגברת בכל הגב האורטופד שלח אותי לmri והינה התמונות... יש לציון שלפני שנתיים עברתי גם תאונת דרכים ונשברה לי חוליה בגובה c7 ועד היום יש לי כאבים בצאוור עכשיו יש לי כאבים מטורפים שאני קם בבוקר או שאני בעמידה מעל 30 שניות והליכה ממש עושה לי כאבים ואני מתעייף מהר ויש לי תחושת נימול בידיים וברגליים רציתי לדעת מה אומר הממצאים של הבדיקה? האם יש לי שבר קטן כמו פעם שעברה??? ומה גורם לכאבים החזקים שיש לי? לפני שנתיים בתאונה הראשונה הרופאים טענו שאין לי כלום וזה סתם כאבים התעקשתי לmri ובסוף גילו שבר בc7.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר ליאור מרום
    02/05/2017

הפורום אינו יכול לעסוק בפתרון בעיות אישיות היות ואין תחליף לייעוץ פורמלי רפואי במקרים כאלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום MRI לאחר תאונת דרכים

אסף
    02/05/2017

לא הבנתי אתה לא רואה כלום על פי הצילום רציתי לדעת אם יש משהו בצילום MRI הכאבים שלי לא נותנים לי שקט ממש כואב לי ויש לי תופעות מוזרות בגוף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו